Džejms (©AFP)
Džejms (©AFP)

Lebron jedva čeka Pariz: Dres SAD za mene je sve!

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 09:39

„Biće izuzetno zabavno“, kaže as Lejkersa

Paklen sastav spremili su Amerikanci za Olimpijske igre u Parizu. Iz NBA lige stiže 12 asova, na svakoj poziciji puca od kvaliteta.

A, predvodnik će biti Lebron Džejms. Jedan od najboljih košarkaša u istoriji. Rešio je u 39. godini da još jednom obuče dres najdražih boja. I ne krije da je zbog toga oduševljen.

Izabrane vesti

Meni je dres SAD – sve! Biće mi ovo prvi put posle 12 godina da igram za reprezentaciju SAD. Imam prelepe uspomene kada sam prethodni put predstavljao crvenu, belu i plavu boju na Olimpijskim igrama“, rekao je Lebron novinarima uoči početka plej-ofa u NBA ligi.

U timu SAD će biti još jedan igrač Lejkersa, Entoni Dejvis i to Lebrona posebno raduje.

„Jedva čekam da zaigram i u reprezentaciji sa mojim drugom Entonijem. Biće nam izuzetno zabavno. Igrali smo i ranije zajedno, ali on je tek stigao sa koledža, tad još nismo osvojili šampionat zajedno, nismo ni igrali mnogo sezona zajedno. Želim da se zahvalim Grentu Hilu i Šonu Fordu i ostalim momcima što su izabrali mene i Dejvisa. Kada dođe taj trenutak da se okupimo, bićemo izuzetno uzbuđeni i srećni, da obučemo ove dresove i da krenemo u borbu sa ostatkom sveta. Biće to veliki trenutak za sve nas“, poručio je Lebron Džejms.

Reprezentacija SAD će prvu utakmicu na Olimpijskim igrama igrati protiv Srbije. Mečevi prve faze turnira igraće se u Lilu na fudbalskom stadionu „Pjer Moroj“.


tagovi

Lebron DžejmsKošarkaška reprezenatcije SAD

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara