Detalj iz dvorane Čair
Detalj iz dvorane Čair

Zvezda bez Teodosića, ali uz veliku podršku sa tribina Čaira

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.02.24. | 19:56

Priliku da debituju mogli bi da dobiju mladi Andrej Lučić i Andrej Kostić

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Košarkaši Crvene zvezde počinju odbranu Mozzart Kupa Radivoja Koraća utakmicom četvrtfinala protiv FMP-a, a u timu na početku turnira u Nišu neće biti Miloša Teodosića.

Izabrane vesti

Iskusni plejmejker je propustio nekoliko poslednjih utakmica zbog povrede, ali je uvršten na spisak igrača za Kup, pa bi u nastavku turnira, ukoliko crveno-beli obezbede prolaz, mogao da se vrati u stroj.

I dok Zvezda neće imati pomoć iskusnog plejmejkera, izvesno je da će imati veliki vetar u leđa sa tribina. Veliki broj navijača srpskog šampiona nagrnuo je ka Čairu odmah po okončanju prve četvrtfinalne utakmice u kojoj je Čačak 94 iznenadio Borac i čeka bolje iz duela crveno-belih i FMP-a na narednom koraku. Već su na tribinama razvučeni i transparenti, pa će se navijači bez dileme postaratati da izabranici Janisa Sferopulosa dobiju značajnu podršku.

Posebne ovacije mogla bi da dobiju dvojica mladih košarkaša koje je grčki stručnjak uvrstio u tim, Andrej Lučić i Andrej Kostić. Reč je o juniorima Crvene zvezde koji su pred Kup u Nišu priključeni prvom timu, pa bi mogli i da debituju u dresu tima sa Malog Kalemegdana u Čairu.

Van stroja je uz Teodosića ostao i mladi Stefan Marjanović, treći junior kojeg su crveno-beli poveli u borbu za 10. Žućkovu levicu.

KK Crvena zvezda: Lazarević, Lučić, Hanga, Davidovac, Mitrović, Lazić, Bolomboj, Ilić, Nedović, Giedraitis, Kostić, Dos Santos.

S druge strane, trener FMP-a Saša Nikitović na raspolaganju ima sledećih 12 košarkaša: Votson, Foster, Rebec, Subotić, Pavićević, Roberts, Stepanović, Šaranović, Matović, Gagić, Stojanović i Kuzmić.





tagovi

KK Crvena zvezdaFMPFMP ŽeleznikKK FMPMiloš Teodosić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara