""
""

Bajern uzeo i Branta!

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.04.17. | 09:23

Mladi vezista navodno pristao da pojača Bavarce za 30.000.000 evra

Bajern nastavlja po svom dobro oprobanom receptu - kupuj najbolje, oslabi rivale! Posle Sebastijana Rudija i Niklasa Zulea iz Hofenhajma - i da ne nabrajamo koga sve ne prethodnih godina - bavarski gigant kupiće još jednog reprezentativca Nemačke. 

Kako javlja uvek dobro obavešteni Bild klub iz Minhena obezbedio je potpis jednog od najboljih mladih vezista sveta - Julijana Branta i dovešće ga ovog ili narednog leta za 30.000.000 evra. 

Izabrane vesti

Poznati tabloid navodi da se fudbaler Leverkuzena poverio prijateljima kako prelazi u Bajern, samo ostaje nejasno kada. Isti izvor piše da u ugovoru Julijana Branta postoji klauzula koja kaže da će godinu dana pre isteka ugovora ovog momka njegova cena iznosti svega 12.500.000 evra. S obzirom da Brantu ugovor ističe 2019, Bajer navodno ne želi da čeka naredno leto i tako je pristao da Bajernu proda svog ponajboljeg fudbalera za više nego duplu cifru.

Čitav posao trebalo bi da bude realizovan "iza leđa" Liverpulu koji se poslednjih meseci pominje kao budući poslodavac mladog nemačkog asa. 

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju u Bajernu ova priča uopšte ne deluje nerealno. Iako su produžili ugovore Arjen Roben i Frank Riberi su igrači u godinama i potrebne su im zamene, a Daglas Kosta sve češće iskazuje nezadovoljstvo, tako da čelnici kluba iz Minhena ne žele ništa da prepuste slučaju. Brant ima tek 20 godina, spreman je čak da istrpi i sezonu na klupi zarad obećanja da će zajedno sa Komanom u budućnosti zaigrati standardno.  

Dakle, mislite li da Liverpul ima više bilo kakve šanse u ovom duelu?

(foto: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenBundesligaEvropaJulijan Brantmeđunarodni fudbalNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara