"Tomić"
"Tomić"

Barsa pukla od jednih Madriđana, pa se igrala sa drugima

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.11.16. | 14:24

Blaugrana nadigrala Estudijantes s 92:80

TomićBarselona je posle debakla u EL Klasiku morala da se vadi kod navijača kako god je znala i umela pa je gostovanje Estudijantesa iskoristila da se istrese. Blaugrana je slavila s 92:80. Najefikasniji bili su Erikson sa 18, Ante Tomić sa 17 i Bred Oleson i Vezenkov sa 12 poena. 

Od samog starta je bilo jasno da će Barsa samleti goste, a kako je koji minut prolazio tako je ekipa Jorgosa Barcokasa dizala prednost. Stefan Peno je odigrao pet minuta, ali se nije upisao u strelce.

Izabrane vesti

Barsa je posle ovog meča izjednačena sa Real Madridom na vrhu ACB lige sa skorom 6-1, ali Kraljevski klub ima utakmicu manje.

Manresa je poražena od Bilbaa s 91:76, na parketu su se pojavila dvojica naših košarkaša u gostujućem sastav. Petar Aranitović je da deve poena i imao tri asistencije, dok je Aleksandar Cvetković dodao osam poena. Za Bilbao je igrao Dejan Todorović, momak rođen u Mrkonjić Gradu. Dao je dva poena.

Real Betis je poražen od Mursije 77:103, a u domaćem sastavu našli su se Strahinja Milošević koji je dao šest poena i Nikola Radičević koji je, vraćajući se iz povrede, ubacio dva poena.

ACB LIGA - REZULTATI

Subota:

River Andora - Obradoiro 91:87
Huventud - Valensija 86:84

Nedelja:

Barselona - Estudijantes 92:80
Bilbao - Manresa 91:76
Real Betis - Mursija  77:103
Tenerife - Fuenlabrada 96:50

18.00: Baskonija - Saragosa
18.30: Gran Kanarija - Real Madrid

(FOTO: Star sport)


tagovi

ACB ligaAleksandar CvetkovićAnte TomićBred OlesonDejan TodorovićEvroligaEvropaMarkus EriksonNikola RadičevićPetar AranitovićŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara