"Roberto Soldado"
"Roberto Soldado"

Betis ne zna za gol već 540 minuta, ali i Žutoj podmornici je nestalo municije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.01.16. | 23:55

Revija promašaja na Madrigalu - 0:0. Sosijedad i Deportivo podelili bodove (1:1) na Anoeti

Roberto Soldado

Sjajna serija Viljareala od šest uzastopnih pobeda u Primeri, koja im je donela odličnu četvrtu poziciju, zaustavljena je večeras možda tamo gde se niko nije nadao. Na Madrigalu je gostovao Betis, koji ima mnogo problema, i koji je smenio trenera Pepea Mela pre nekoliko dana, ali šok terapija je izgleda dala rezultate, jer su se Zeleni vratili u Andaluziju sa bodom - 0:0.

Izabrane vesti

Iako nisu zatresli mrežu već punih 540 minuta u španskoj elitnoj diviziji, igrači iz Sevilje su sigurno zadovoljni jer su prekinuli crnu seriju od pet uzastopnih poraza u svim takmičenjima.

Viljareal je, s druge strane, prvi put posle 16 utakmica na svom terenu propustio prilike da zatrese mrežu rivala, a glavni krivac za to je Roberto Soldado, koji je propustio najbolju šansu na meču. Već u drugom minutu sjajni napadač Žute podmnornice sam je izbio pred golmana Adana, ali je loše šutirao pored gola i time upropastio priliku domaćina da trijumfuju.

Betis se tokom meča uglavnom branio i igrao na kontre, Viljareal je napadao, ali nije stvorio ni izbliza toliko izglednih prilika kao na nekim prethodnim mečevima. Ima za čim da žali ekipa trenera Marselinja, koja je mogla da pretekne Real Madrid na tabeli da je slavila večeras, a osim promašaja Soldada, žaliće na Madrigalu i zbog nepreciznosti Dos Santosa, Bakambua, Bruna...

U poslednjem meču današnjeg programa Primere Real Sosijedad i Deportivo su podelili bodove u zanimljivom okršaju na Anoeti - 1:1 (0:1). Gosti su vodili od 26. minuta pogotkom Luisa Alberta, a bod domaćinu sačuvao je Ćabi Prijeto sa bele tačke u 75. minutu. Sosijedad je tokom celog meča bio bolji, ali je Deportivo odneo bod u La Korunju zahvaljujući sjajnom golmanu Hermanu Luksu, koji je branio kao lud večeras.

PRIMERA  - 20. kolo

Subota:
Sevilja - Malaga 2:1 (2:0)
/Gameiro 40, 42 - Čarls 72/

Selta - Levante 4:3 (2:0)
/Guideti 35, 40, Aspas 57, Oreljana 84 - Dejverson 63, Lopez 66, Morales 89/ 

Viljareal - Betis 0:0

Real Sosijedad - Deportivo 1:1 (0:1)
/Prijeto 75. penal - Luis Alberto 26/

Nedelja:
12.00: Valensija - Rajo Valjekano
16.00: Real Madrid - Sporting Hihon
18.15: Las Palmas - Atletiko Madrid
18.15: Hetafe - Espanjol
20.30: Barselona - Atletik Bilbao

Ponedeljak:
20.30: Eibar - Granada

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)


tagovi

ViljarealŠpanijaSedrik BakambuRoberto SoldadoReal SosijedadPrimeraLuis AlbertoĆabi PrijetoBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara