""
""

Umešao se i Brantov tata: Julijan nije Bajernov

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.04.17. | 18:29

"Nije pričao ni sa kim od odgovornih tamo, ni sa Rumenigeom, ni sa Henesom, a ni sa trenerom Anćelotijem“, uverava otac i menadžer reprezentativca Nemačke

Nemačka je od vikenda na nogama zbog jednog spektakularno najavljenog transfera. Radi se o talentovanom napadaču Bajera iz Leverkuzena Julijana Branta kojeg je poslovično dobro obavešteni Bild već preselio u redove Bajerna od sezone 2018/19.

Izabrane vesti

Međutim, otac fudbalera Farmaceuta, ujedno i agent, u zijavi za Kiker demantovao je danas tu informaciju koju je okarakterisao kao „lažnu i izmišljenu“.
„Laž je da je Julijan potpisao neki ugovor sa Bajernom. Nijednom do sada nije bio u situaciji da je morao ili želeo da donosi odluku o budućnosti. Ne postoji nijedan procenat šanse da je išta dogovoreno sa Bajernom“, kaže Jirgen Brant.

Otac reprezentativca Nemačke za naredno leto najavljuje razgovor o buidućnosti sina, kojeg od ranije prati i Liverpul.
„Postojalo je raspitivanje od strane Bajerna, ali su me zvali i ostali klubovi, ne samo oni. Pričao sam sa svima, ali ništa konkretno. Julijan nije doneo nikakvu odluku o budućnosti, barem ne za sada. Nije pričao ni sa kim od odgovornih u Bajernu, ni sa Rumenigeom, ni sa Henesom, ni sa Reškeom, a ni sa trenerom Anćelotijem“, zaključio je Brant Senior.

Podsetimo, Bild je krajem prošle nedelje objavio da će Julijan Brant preći u leto 2018. iz Leverkuzena u Minhen za 12.500.000 evra koliko mu iznosi klauzula koja tada može da bude aktivirana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajer LeverkuzenBajern MinhenJulijan BrantLiverpulNemackaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara