""
""

Čoviću drago zbog Gazproma i Partizana, Šilobad nema pojma šta se dešava

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.08.14. | 10:07

Još nema potvrde Vujoševićevih reči da će ruski gigant kupiti polovinu vlasništva u KK Partizan i FK Crvena zvezda

Kakvi god da su bili državni planovi sa dva kluba pred finansijskim kolapsom - FK Crvena zvezda i KK Partizan - Duško Vujošević ih je razotkrio tvrdnjama da ruski gigant Gazprom namerava da kupi po 50 odsto vlasništa i jednog i drugog kluba.

Izabrane vesti

Takav potez pozdravljaju čak i iz tabora rivala, pa je tako Nebojša Čović zadovoljan što će Gazprom ući u Partizan.
„Ako je to istina, meni je drago. Gasprom je firma koja podržava velike brendove i to je normalna stvar“, rekao je Čović za Informer.

Iz državnih organa i ruske kompanije još nema nikakve zvanične potvrde Vujoševićevih reči, a interesantno je da ni njegovi najbliži saradnici ne znaju nešto više o tome. Posebno iznenađenje je da finansijski direktor Partizana Mlađan Šilobad - kojem je to posao - ne zna ništa o ulasku Gazproma.
„Nemam nikakve informacije o kupovini akcija Partizana od strane Gazproma. Ništza ne znam u vezi sa tim. Niko nije kontaktirao sa mnom povodom toga, bolje da pitate Duleta o tome“, rekao Šilobad za Kurir.

Ulazak ruskog kapitala bi mogla da bude slamka spasa za posrnule velikane koji se bore za goli život i koji čak više ne mogu da podmiruju ni račune za struju. Interesantno je da su upravo iz ova dva kluba (Terzić i Vujošević) pre nekih mesec dana tvrdili da država ne može da prodaje nešto što nije njeno i bunili se protiv privatizacije, ali očigledno je da je došlo da zaokreta u kursu.

 

 


tagovi

GazpromFK Crvena zvezdaSrbijaFK PartizanNebojša ČovićMlađan ŠilobadJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara