"Kari i Džejms"
"Kari i Džejms"

Deluje skoro nerealno: Kžiževskog čeka najteži trenerski zadatak na svetu?

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.01.16. | 19:20

Selektor SAD sveo listu putnika za Olimpijske igre u Riju na 30 imena - ali šta dalje?

Kari i DžejmsZamislite da ste u koži Majka Kžiževskog. Ne biste znali da li da plačete ili da se smejete. Selektor reprezentacije SAD objavio je preliminarni spisak košarkaša koji konkurišu za Olimpijske igre u Riju, na kome se nalazi čak 30 veoma kvalitetnih igrača iz NBA lige. A najvažnije od svega - na njemu definitivno neće biti Kobija Brajanta, koji je u nedelju ujutru preneo svoju odluku selektoru Kžiževskom i direktoru reprezentacije Džeriju Kolanđelu. Sada sledi pitanje - kako odabrati najboljih 12?

Spisak Amerikanaca za Olimpijske igre: Da se smrzneš i skameniš... Dajte im zlato, ne moraju da igraju!

Izabrane vesti

Kžiževski će imati veoma težak zadatak da izabere konačna imena putnika u konkurenciji Lebrona Džejmsa, Karmela Entonija, Kevina Duranta, Stefona Karija, Džejmsa Hardena, Kavaija Lenarda, Krisa Pola, Entonija Dejvisa, Rasela Vestbruka, Kevina Lava, Pola Džordža, Kajrija Irvinga, Džona Vola, Kleja Tompsona, Blejka Grifina, Keneta Farida, Rudija Geja, Andrea Igudale, Dvajta Hauarda, Demarkusa Kazinsa, Lamarkusa Oldridža, Demara Derozana, Džimija Batlera, Deandrea Džordana, Andrea Dramonda, Harisona Barnsa, Drejmonda Grina, Gordona Hejvorda, Bredlija Bila i Majka Konlija.

Amerikanci brane olimpijsko zlato iz Londona 2012. godine, a bili su prvi i na poslednjem Svetskom prvenstvu u Španiji (2014) kada su u finalu savladali Srbiju.

Kojih 12 biste vi izabrali da ste selektor SAD? Vaše komentare ostavite na kraju teksta.

MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action images)


tagovi

Stef KariRasel VestbrukOlimpijske Igre 2016Majk KžiževskiLebron DžejmsKevin DurantKarmelo EntoniDžejms Harden

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara