Uroš Nenadović
Uroš Nenadović

Dosta je bilo!

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.04.18. | 08:56

Došlo vreme da se Alaškert osveti Gandzasaru

Negde na polusezoni mnogi su u Jermeniji mogli da stave ruku u vatru da će Alaškert da odbrani titulu. Međutim stvari su se malo zakomplikovale, pa deset kola pre kraja prvenstva dvostruki uzastopni prvak zemlje nije ni blizu završenog posla. Tri poraza u poslednjih pet utakmica istopile su pristojnu zalihu, a umnogome je situaciji kumovao Gandzasar, upravo današnji rival u okviru 20. kola prvenstva.

Upravo su Medvedi minimalnim slavljem početkom decembra uveli Alaškert u krizu, a u ovosezonska tri odmeravanja snaga konstantno su mu pravili probleme. Prvi meč u sezoni okončan je remijem, a drugi na stadionu šampiona pripao je Gandzasaru i to veoma ubedljivo (0:3). Simptomatično je da je Gandzasar slavio na terenu Alaškerta na minula tri gostovanja, i to "iz dva u dva", a takođe šampion Jermenije nije dao gol Medvedima na četiri od proteklih šest susreta pred svojim pristalicama.

Izabrane vesti

Nama se čini da je došlo vreme da se Alaškert osveti Gandzasaru, a to potkrepljujemo činjenicom da prvak mora da pokaže reakciju i da se probudi iz letargije pošto mu se Širak primakao na samo tri boda, doduše uz meč više. Ujedno, žuto-crni su najefikasniji u ligi, i imaju trenutno dva vodeća strelca Jedigarjana sa osam i Manasjana sa sedam, dok je srpski internacionalac Uroš Nenadović mrežu zatresao pet puta.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 13:00 5931 JER 1 Alashkert - Gandazsar ki 1 1,72
Ukupna kvota1,72

JERMENIJA 1 - 20. KOLO

Subota
Širak - Pjunik 2:0 (0:0)

Nedelja
13.00: (1,72) Alaškert (3,45) Gandžasar (4,00)
13.00: (1,37) Banants (4,40) Ararat (8,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Starsrport


tagovi

JermenijaAlaškertUroš Nenadovićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara