"Josi Benajun"
"Josi Benajun"

Drapić vratio stari sjaj Dijamantima

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.01.18. | 12:35

U Netanju večeras dolazi Beitar

Josi Benajun

Kažu da i sreća treba da se zasluži, a Beitar je ima na pretek. Taman kada se činilo da je "večiti" prvak Makabi iz Tel Aviva uhvatio štraftu i rešio da svima pokaže ko je glavni, usledio je jučerašnji kiks na gostovanju Bnei Jehudi. Taman da pruži dovoljno prilike Lavovima iz prestonice, da se ponovo nađu ispred njega. Za taj podvig žuto-crnima treba pobeda nad pulenima Slobodana Drapića, koji sa uspehom predvodi Makabi iz Netanje.

Izabrane vesti

Beitar nije zatresao mrežu na tri prethodna gostovanja Dijamantima, dok je u prvom dvoboju ove sezone na svom terenu bio više nego ubedljiv (4:1). Da gostima neće biti lako svedoči i činjenica da Makabi nije poražen na sedam od proteklih osam duela pred svojim navijačima. Srpski trener, koji već 30 godina živi i radi u Izraelu - pola godine je proveo u Partizanu kao asistent Avrama Granta 2012. godine - preporodio je Dijamante i vratio im stari sjaj. Drapić je Makabi preuzeo leta 2016. kada je klub bio u drugoj ligi, ekspresno ga vratio u najviši rang i sada sigurnim korakcima korača ka plej-ofu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 2907 IZR 1 Maccabi Netanya - Beitar J. kmb X2&gg 2,15

Za šefa struke tima iz Netanje ovo će da bude i emotivni duel, pošto je pre Makabija sedeo na klupi Beitara. Gosti iz Jerusalima pobedili su jednom na minulih sedam duela u Netanji, ali su sa dobro poznatim snagama ostvarili osam trijumfa na prethodnih 11 gostovanja. Benajun, Vered, Šehter i Klaudemir čine okosnicu tima, koji je od mogućih 15 osvojio 13 bodova na minulih pet susreta.

IZRAEL 1 - 20. KOLO

Subota
H. Akre - H. Haifa 0:1 (0:0)
H. Aškelon - Ašdod 1:2 (1:1)
M. Haifa - M. Petah Tikva 1:1 (1:1)
H. Ber Ševa - H. Raanana 3:1 (1:1)

Nedelja
Bnei Sahnin - Ironi Kirjat 1:2 (0:1)
Bnei Jehuda - Makabi Tel Aviv 0:0

Ponedeljak
20.00: (3,50) M. Netanja (3,35) Beitar J. (2,00)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjemeđunarodni fudbalMakabi NetanjaIzraelBeitar Jerusalim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara