""
""

Džikić: Imali smo malo vremena, a Budućnost je bila slobodna

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.10.16. | 13:22

"U rotaciji imaju osam vrlo iskusnih igrača, uz njih i najtalentovanije crnogorske mlade igrače", analizirao je trener Partizana uoči meča sa Podgoričanima

Košarkaši Partizana su u subotu će u derbiju sedmog kola Jadranske lige dočekati podgoričku Budućnost i to u novobeogradskoj Hali sportova, jer je Pionir zauzet zbog tekvondo takmičenja. Biće to direktan duel dve neporažene ekipe u regionalnoj ligi i prvi veliki ispit na Jadranu za igrače Aleksandra Džikića.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE KVOTE ZA MEČ PARTIZAN - BUDUĆNOST

U sutrašnji duel, crno-beli ulaze nakon gostovanja u Istanbulu i meča FIBA lige šampiona protiv Bešiktaša i prvog poraza u sezoni.
"Budućnost ima velike ambicije ove sezone, njihov sastav je jasan pokazatelj toga. U rotaciji imaju osam vrlo iskusnih igrača, uz njih i najtalentovanije crnogorske mlade igrače. Sigurno su iskoristili slobodnu sedmicu u Evropi da se spreme za nas. Mi nažalost imamo manje vremena za pripremu, ali daćemo sve od sebe. Verujem da će navijači napuniti Halu sportova", rekao je Džikić za sajt Partizana.

Duel u novobeogradskoj Hali sportova igra se u subotu od 21 sat.
"Susrećemo se sa ekipom koja je od početka sezone u dobroj formi i koja je pokazala velike ambicije. Na nama je da se posle meča u Istanbulu što bolje pripremimo i  damo svoj maksimum pred našim navijačima", jasan je Partizanov Amerikanac Frenk Robinson.


KK Partizan saopštio je da će u nastavku sezone biti jači za dva sponzora - u toku protekle nedelje, ugovori su potpisani sa kompanijama Pinn Bet i Pneumaster.


(FOTO: Starsport)


tagovi

FK PartizanJadranska ligaFrenk RobinsonBudućnost PodgoricaAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara