""
""

Džikić zadovoljan igrom: Idemo dalje, utorak nije daleko

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.12.16. | 21:42

"Dosta problema nam je napravila Krkina igra sa petoricom niskih igrača. U pojedinim trenucima smo to znali da iskoristimo, u drugim ne", naveo je trener crno-belih

Košarkaši Partizana slavili su na još jednom gostovanju u Jadranskoj ligi. Pala je Krka u Novom Mestu u meču 12. kola Jadranske lige, a trener crno-belih Aleksandar Džikić rekao je da je zadovoljan igrom ekipe.

Izabrane vesti

On je, međutim, priznao da je Krka, iako oslabljena zadala dosta problema Beograđanima.
“Moram prvo da čestitam kolegi Mihevcu. Njegova ekipa nas je namučila iako je igrala bez prvog strelca i skakača Marka Lukovića, momka koji ima dobru sezonu. Dosta problema nam je napravila Krkina igra sa petoricom niskih igrača. U pojedinim trenucima smo to znali da iskoristimo, u drugim ne. Takođe, teško je bilo čuvati Rebeca koji je veoma brz i ima veliku slobodu u igri. Zadovoljan sam našom igrom i pobedom. Idemo dalje, u utorak nas čeka nova utakmica“, naveo je Džikić na konferenciji za novinare posle utakmice u Novom Mestu.

Crno-bele u utorak u Beogradu čeka duel sa nemačkim Ludvigsburgom u Pioniru u osmom kolu FIBA Lige šampiona.

Amerikanac Frenk Robinson odigrao je najbolju partiju od dolaska u Partizan, postigao je 15 poena i zabeležio sedam skokova.
“Bilo je ovo teško gostovanje za nas i zato je pobeda veoma važna. Igrali smo agresivno i nastavili smo seriju trijumfa u Jadranskoj ligi. Nema previše vremena za razmišljanje. Moramo sada što pre da se odmorimo i okrenemo utakmici koja nas čeka u utorak“, rekao je najbolji igrač Partizana na ovom meču.

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK PartizanJadranska ligaFrenk RobinsonAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara