"Džordž"
"Džordž"

Pol Džordž iznenađen: Nisam dosad video ovakav sistem u napadu! Srbi su neumorni

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.08.16. | 05:57

I Kevin Durant kao i selektor SAD-a Majk Kžiževski dali su svoje viđenje utakmice u kom su nadigrali Orlove 94:91

DžordžSrbija je SAD-u ubacila 91 poen, a to je sve samo nije lako. Koliko god da je bilo propusta u odbrani Orlova, napad je bio na nivou, a to govore i izjave aktera iz redova Amerikanaca.

Najslikovitija je ona Pola Džordža. Istakao je da je sistem u napadu naše reprezentacije nešto sa čime se on i njegovi saigrači nisu susretali do sada.
"Mi smo se ponovo oslanjali na prirodni talenat. A, oni su pokazali zbog čega su cenjeni u našoj ligi. Ti reprezentativci zaista znaju kako da se kreću u napadu! Stalno su nam pravili probleme! Izgledaju kao da ne mogu da se umore", rekao je Džordž koji nije igrao u finalu Svetskog prvenstva 2014. godine u Španiji pa je bio malo iznenađen.

Izabrane vesti

Majk Kžiževski s druge strane nikako nije bio iznenađen.
"Ne poštujemo dovoljnio kvalitet timova sa kojima igramo. Australija je talentovana, Srbija je talentovana... To su jedni od najboljih timova na svetu, igraju dugo zajedno", rekao je Kžiževski.

Jedan od najboljih košarkaša sveta Kevin Durant žali zbog ispuštenog vođstva s početka utakmice.
"Sve imamo u glavi. Imali smo sjajan start. Sjajan. Vodili skoro 20 poena. Umesto da zadržimo vođstvo bavili smo se glupim stvarima, sudijskim odlukama. Morali smo da ostanemo fokusirani", rekao je Durant.

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaPol DžordžMajk KžiževskiKevin Durant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara