""
""

Enco Zidan, Romarinjo, Bruklin Bekam, Rivaldinjo: Da li će sinovi poznatih fudbalera nadmašiti svoje očeve? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.12.14. | 14:19

Iako imaju ogroman teret na plećima, ovi mladići sa slavnim prezimenom na leđima pokazuju veliki talenat

Biti sin nekoga slavnog nosi mnoge privilegije, ali i obaveze. Zamislite tek da ste sin nekog svetski slavnog fudbalera kao što je to Rivaldo. Ili recimo Dejvid Bekam, Romario ili Zinedin Zidan. Upoznajte momke koji baš imaju tu (ne)sreću. Sigurno je da poseduju velike privilegije i da će možda imati veću protekciju tokom karijere, ali isto tako snose daleko veću odgovornost od svojih vršnjaka... 

Rivaldinjo

Izabrane vesti

Slavni Brazilac Rivaldo ima na koga da bude ponosan! Nejgov sin Rivaldinjo igra u trećoj brazilskoj diviziji, a ovim potezom je podsetio mnoge ljubitelje fudbala na čuvenog oca.

Bruklin Bekam

Iako mogi smatraju da je dolazak 15-ogodišnjeg Bruklina u Arsenal najviše marketinški potez, na ovom klipu je ipak pokazao da poseduje solidnu tehniku.

Enco Zidan

Takođe poznat kao Enco Fernandez, verovatno da bi skinuo teret sa leđa. Debitovao je za filijalu Real Madrida i sa svojih 19 godina pokazao lepe fudbalske sposobnosti.

Romarinjo

Vreme njegovog tate je odavno prošlo, a sigurnno je da će se ovo prezime još uvek oriti na najvećim stadionima. Barselona ga je već potpisala na više godina.

Piše: Strahinja Klisarić

(FOTO:Action images)


tagovi

ArsenalBrazilEngleskaFrancuskaReal MadridRivaldoZinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara