""
""

FSS: Srbija ima selektora!

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.04.16. | 12:28

Iz srpske kuće fudbala oštro demantuju da je pala odluka da Slavoljub Muslin zameni Radovana Ćurčića na klupi Orlova

Fudbalski savez Srbije najoštrije je demantovao i osudio "sve medijske spekulacije" oko navodnog izbora novog selektora! Potpredsednik FSS Savo Milošević kaže da naš nacionalni tim ima selektora, da je to Radovan Ćurčić i da sve ostale informacije na tu temu nemaju nikakvu dodirnu tačku sa istinom, a za cilj imaju obmanjivanje javnosti i rušenje atmosfere u državnoj selekciji.

Izabrane vesti

Da podsetimo, vest o smeni selektora, tačnije dolasku Slavoljuba Muslina na klupu Orlova objavile su Večernje novosti u današnjem izdanju, konstatujući da je to konačna odluka predsednika Karadžića i dvojice potpredsednika - Miloševića i Kokeze.
"Ne ulazeći u motive, mogu samo da konstatujem da plasiranje ovako senzacionalističkih informacija predstavlja nastavak kampanje protiv srpskog fudbala i na najdirektniji mogući način ruši naš nacionalni tim. FS Srbije je maksimalno transparentan u svom radu i sve informacije su uvek lako dostupne. A svi oni koji se kriju iza 'dobro obaveštenih izvora' i rade po principu više puta ponovljena laž postaje istina, ne žele dobro srpskom fudbalu i podrivaju njegove temelje u trenutku kada nas čeka početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji koje ne smemo da propustimo", kazao je Milošević.

"U ovom trenutku nama je najbitnije da nastavimo da gradimo ambijent i da imamo maksimalnu koncentraciju na teren, a ne da reagujemo na dezinformacije raznih interesnih sfera koje nam na svakih 15 dana smenjuju selektora i urušavaju ambijent oko reprezentacije", zaključio je jedan od potpredsednika FSS.

(foto: MN Press)


tagovi

SrbijaSlavoljub Muslinreprezentativni fudbalRadovan Ćurčićfss

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara