"Gudurić"
"Gudurić"

Gudurić: Tek je 2:0

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.05.16. | 10:52

"Ušli smo u utakmicu jako mekano. Nismo uradili ono što smo hteli", ističe košarkaš Mega Leksa Đorđe Simeunović

GudurićCrvena zvezda je povela sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige, ali Marko Gudurić je svestan da njegov tim nije još završio posao jer se sada karavan seli u Sremsku Mitrovicu gde će Mega biti domaćin. Gudurić koji je u drugom meču ubacio osam poena istakao je da je tim Dejana Milojevića znao ove sezone da iznenadi mnoge na svom parketu.
"I druga utakmica je bila teška, ali smo imali ozbiljan pristup. Za razliku od prvog duela sada nismo imali padove i nismo dozvoljavali Megi da se vraća. Držali smo odbranu, pogodili neke šuteve i mislim da smo zasluženo pobedili. Tek je 2:0, moram tako da kažem. Možda im se oporave neki igrači za ponedeljak. Idemo bez euforije u Sremsku Mitrovicu, mirne glave, očekujemo težak meč, ali ćemo igrati agresivno. Znala je Mega mnogo puta da iznenadi ove sezone na svom terenu. Nismo navikli na ovakvu pauzu, bilo je nezgodno. Igranje u Evroligi nam mnogo znači i pomaže", istakao je Gudurić posle utakmice.

Transformacija u evroligaški mod uplašila Megu! Zvezda na pragu odbrane titule (VIDEO)

Izabrane vesti

Đorđe Simeunović pre svega žali što njegov tim nije u punom sastavu, ali i ističe da su on i saigrači previše mekano otvorili ovaj drugi susret finalne serije.
"Ušli smo u utakmicu jako mekano. Nismo uradili ono što smo hteli dok je Zvezda igrala fenomenalno. Nismo se snašli, a bili smo malo i umorni. Pokušaćemo da damo zadnji atom snage da produžimo seriju. Mislim da će kod nas kući biti gusta utakmica. Žao nam je što nemamo priliku da izađemo kompletni i pokažemo šta stvarno znamo, ali cele sezone nsimo bili kompletni. Mnogo povreda, navikli smo na to. Zbog toga ni mi sami nismo svesni koliko možemo kada smo u punom sastavu", rekao je Simeunović.

Treći meč finalne serije igra se 2. maja sa početkom u 20.30.

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaMega LeksMarko GudurićJadranska ligaĐorđe SimeunovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara