""
""

Gvardiola zabranio Internet u Mančester Sitiju

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.10.16. | 17:27

Katalonac zaveo striktna pravila otkako je preuzeo Građane

Pep Gvardiola čini sve da izgradi timski duh u Mančester Sitiju, a to podrazumeva i činjenicu da je onemogućio WiFi konekciju svima u trening kampu Građana, kako bi smanjio interakciju fudbalera na socijalnim mrežama.

Izabrane vesti

Ovo je otkrio defanzivac iz Argentine Pablo Zabaleta, koji kaže da Katalonac insistira na bliskosti između fudbalera, pa je zabranio korišćenje smartfonova, posebno tokom doručka i ručka, koji su obavezni u kampu Građana. Katalonac insistira da se igrači više druže.
„Pep nas tera da doručkujemo i ručamo svi zajedno u klubu. Internet veza je prekinuta, nemamo nikakvu komunikaciju sa spoljašnjim svetom, čak ni 3G“, otkrio je Zabaleta medijima u domovini.

Ipak, iskusni 31-godišnji desni bek nema problem da uspostavi konkeciju sa Gvardiolom kojeg obožava.
„Uvek želite i sanjate da vas trenira najbolji stručnjak na svetu. Upravo ja imam privilegiju da radim sa najboljim trenerom na svetu. To je čovek od kojeg može mnogo toga da se nauči, posebno o načinu života pravog sportiste. Po Gvardioli vidite sa kakvom strašću za fudbalom živi i koliko je važno imati takvog čoveka za uspehe“, objasnio je Pablo Zabaleta.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

EngleskaMančester SitiPablo ZabaletaPep GvardiolaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara