Idi iz PSŽ-a ako hoćeš da budeš najbolji na svetu! Rekli su mi da će Nejmar u Real

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.04.18. | 10:54

Rivaldo zna...

Došao je da bi „izašao iz senke Lionela Mesija“ i „postao najbolji fudbaler sveta“, ali na koncu prve - možda i jedine - sezone u Pari Sen Žermenu Nejmar je veću pažnju privukao vestima o visini transfera (222.000.000 evra), vrednosti ugovora (35.000.000 godišnje) i spekulacijama da bi posle već na leto mogao da se vrati u Španiju.

Štaviše, u Brazilu ga ohrabruju da okrene leđa Parižanima i potpiše za Real Madrid, što je velika želja aktulenog prvaka Evrope, s tim da je pitanje da li je moguće realizovati je ovog ili čekati jun 2019.

Izabrane vesti

Nejmarov zemljak, Rivaldo, na neki način priključio se kampanji koja ima za cilj novu selidbu kapitena državnog tima.
Rekao sam i njemu da ima potencijal da bude najbolji na planeti, međutim, sve dok je u Pari Sen Žermenu, neće osvojiti Zlatnu loptu. Mora da ode. Najbolje mu je da se vrati u Španiju, jer se tu igra najbolji fudbal. Liga je izjednačena. Teško će se vratiti u Barselonu, zbog načina na koji je otišao, međutim, na osnovu informacija kojima raspolažem, postoji mogućnost da pređe u Real Madrid. Ako se to desi, e onda može da postane najbolji igrač sveta“, poručio je Rivaldo, dobitnik Zlatne lopte 1999. i prvak sveta 2002.

Zanimljivo je da, iako bivši as Barselone, Rivaldo budućnost Nejmara vidi u drugom španskom gigantu, Realu, što jasno ukazuje da se ovaj transfer krčka.
Zbog stila fudbala, Nejmarova budućnost je u Španiji, kako bi mogao da ispolji maksimalan potencijal i da bude priznat na način na koji zaslužuje. Ako ćemo da analiziramo, španska, engleska, italijanska ili nemačka liga su različite, svaka za sebe, ali je Primera s takmičarske strane najbolja“, dopunio je Rivaldo.

FOTO: Action images


tagovi

NejmarReal MadridRivaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara