Imamo prvog favorita Omladinske lige: Čukarički spakovao sedam komada Partizanu

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.09.18. | 14:53

Brđani naneli pravu katastrofu Partizanu – 7:2

U derbi meču šestog kola Omladinske lige Srbije i svakako jednom od derbija prvog dela sezone, Čukarički je na gostovanju Partizanu u “Zemunelu”ubedljivo slavio – 7:2.

Bila je to fantastična partija izabranika Velička Kaplanovića, koji su u svim segmentima nadigrali velikog rivala na njihovom terenu. Već na startu viđeno je u kom pravcu će se odvijati meč. Još u četvrtom minutu Čukarički je poveo golom Slobodana Rebežića, a samo šest minuta kasnije prednost je duplirao Milutin Vidosavljević.

Izabrane vesti

Kapiten Partizana Jovan Kokir je sa dva brza pogotka doneo izjednačenje, pogađao je u 27. i 29. minutu, malo ko je tada mogao da predvidi da će Brđani ubedljivo slaviti. Ipak, goste je pokrenuo gol jednog u nizu omladinskih reprezentativaca iz redova belo-crnih, Andrije Fratrovića u 34. minutu.

U drugom poluvremenu na terenu kao da je postojala samo jedna ekipa. Već u 46. minutu svoj drugi pogodak postigao je Vidosavljević, a zatim su isto učinili Fratrović i Rebežić. Do kraja meča u listu strelaca za konačnih 7:2 upisao se i Predrag Radić.

Prezadovoljan zbog trijumfa, ali i racionalan u oceni meča posle meča u “Zemunelu” bio je trener omladinaca Čukaričkog Veličko Kaplanović.
„Nismo naravno očekivali ovako ubedljivu pobedu, velika je ovo stvar. Ali za mene je najvažnije da smo igrom zaslužili ovakav rezultat, u svim segmentima nadigrali smo Partizan. Naša ekipa je odradila sve stvari onako kako smo se pre meča i dogovorili, momci su nagrađeni za trud i rad. Tri godine su zajedno, sada to dolazi na naplatu“,  rekao je Kaplanović, koji je potom istakao:

Posle šest kola u Omladinskoj ligi Srbije Čukarički je na prvom mestu, sa 16 bodova, ispred Vojvodine i Partizana sa po 15, odnosno Crvene zvezde koja je sakupila 13 bodova.


tagovi

Milutin Vidosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara