""
""

Iznenađenje! Tomić precrtao Jovanovića

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.05.16. | 08:41

Partizan ovog leta ostaje bez štopera kojeg je doveo pre samo šest meseci

Ugovor na dve i po godine, rastanak posle samo šest meseci. U najmanju ruku iznenađujući potez povukao je sportski sektor Partizana, jer je odlučio da pre vremena raskine saradnju sa - Markom Jovanovićem.

Dnevni list Sport piše da je trener crno-belih Ivan Tomić saopštio defanzivcu odluku da na njega više ne računa i da u predstojećem prelaznom roku može da potraži novu sredinu. Tomić je u otvorenom razgovoru u finišu sezone predočio nekadašnjem mladom reprezentativcu da ima druge ideje na štoperskim pozicijama i da u projekciji novog tima za njega nema mesta. Shodno tome, da je rastanak najbolje rešenje za obe strane.

Izabrane vesti

Jovanović se trenutno nalazi sa porodicom na odmoru i kad se bude vratio u Beograd aktiviraće se klauzula iz zimus sklopljenog ugovora na osnovu kojeg do razlaza može da dođe posle samo šest meseci. Što će se i dogoditi.

Sport dodaje da je ovakva odluka Ivana Tomića izazvala oprečne stavove u samom klubu, ali da u Partizanu postoji pravilo da se „ne ide preko trenerove“, samim tim uslišena je njegova želja. U svakom slučaju biće zanimljivo čuti javno objašnjenje šefa struke, posebno ako se ima u vidu da je Marko Jovanović odigrao 16 od 19 utakmica prolećne sezone, bio jedan od najstandardnijih prvotimaca Parnog valjka i najbolje ocenjenih igrača, kao i strelac prvog gola u finalu Kupa Srbije, za pobedu nad Javorom (2:0), čime je na neki način spasao sezonu crno-belih.

Osim Jovanovića, Partizan u ovom trenutku od štopera na raspolaganju ima Sedrika Goguu, Nikolu Milenkovića, Miladina Stevanovića, kao i Gregora Balažica, kao i Miloša Ostojića, čiji se povratak na teren, posle oporavka od teških povreda, očekuje početkom priprema za novu sezonu.

Posle ovakvog razvoja događaja veruje se da će crno-beli za potrebe igranaja na tri fronta verovatno kupiti dva centralna beka.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko JovanovićIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara