Jedno je sigurno - Srbin će biti šampion!

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.04.18. | 13:44

Uzbudljiva završnica malteške prve lige

Nije najbolje, nije najatraktivnije, ali jedno od najzanimljivijih prvenstava sigurno jeste!

Malteška Premijer liga ulazi u samu završnicu, a interesantno je da Valeta i Balcan, prva dva tima na tabeli, kolo pre kraja imaju identičan broj bodova - 55! Pritom, na klupama dveju ekipa sede Srbi. Valetu trenira Danilo Dončić, dok Marko Mićović predvodi Balcan, čije boje brani i nekadašnji vezista Crvene zvezde Kadu.  Tu su i Miloš Lepović, Ivan Božović i Uroš Ljubomirac te Crnogorci Ivan Janjušević i Bojan Kaljević, inače prvi strelac tima.

Izabrane vesti

Na papiru bi se reklo da Balcan ima lakši zadatak protiv Hibernijansa, ali aktuelni šampion ima motiv da eventualno izbori Evropu preko četvrtog mesta, dok Valeta dočekuje Gziru koja je ostvarila svoje ciljeve za tekuću sezonu.
"Maksimalno smo motivisani da osvojimo titulu. Očekuje nas težak meč protiv kvalitetne ekipe. Imaju dobrog trenera, kvalitetne igrače i znam da nam neće biti lako", rekao je Dončić.

Važna stvar - Mićović na današnjem meču neće moći da računa na suspendovanog Kadua, što i te kako povećava šanse Hibernijansa, odnosno Valete.
"Svesni smo važnosti ovoga meča. Naravno da nam je cilj da pobedimo, ali daleko od toga da ćemo imati jednostavan zadatak. Hibernijans odlično igra u poslednje vreme i neće tek tako odustati od četvrtog mesta", rekao je Mićović.

Jedno je sigurno - Srbin će biti šampion!

MALTA 1 - 26. KOLO:

Petak

Našar Lajons - Senglea 3:0 (3:0)
Slijema - Mosta 0:1 (0:1)
Taršijen - Sent Endruz 0:0

Subota

 

 

Foto: Shutterstock


tagovi

Malta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara