Jehuda bez imperativa rezultata...

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.04.18. | 16:35

... a Beitar juri titulu

Uzbudljiva je borba za titulu prvaka u Izraelu. Hapoel Ber Ševa je na pravom putu da je odbrani, pošto je sakupio četiri boda više u odnosu na Beitar, a čak osam od Makabija i Hapoel Haife. Do kraja takmičenja ostalo je još osam utakmica, što će reći da je daleko od završenog posla.

Beitar je u protekloj rundi poražen upravo od lidera u gostima, kada je propustio priliku da ga pretekne na tabeli, ali ambiciozni sastav iz Jerusalima nije odustao od šampionskog pehara. U okviru 3. kola plej-ofa Lavovi dočekuju Bnei Jehudu, koja je poslednja i koja je sasvim izvesno bez šanse da se dokopa mesta koje vodi u Ligu Evrope. Beitar je poražen jednom na prethodnih 11 utakmica, i to u pomenutom prošlom kolu, a mi očekujemo da krene u novu seriju pobeda jer igra sa ekipom koja se ne bori ni za šta.

Izabrane vesti

Neizvesnije će biti u okršaju Hapoel Haife i Makabija iz Netanje, a iz istog razloga kao u prvom paru tipujemo jedinicu. Gosti nemaju rezultatski imperativ jer je Evropa predaleko, dok se Hapoel Haifa bori za mesto u vrhu.

IZRAEL 1 - 3. KOLO

Nedelja
19.00: (2,45) Hapoel Haifa (3,15) Netanja (2,80)
20.00: (1,57) Beitar (3,70) Bnei Jehuda (5,80)

Ponedeljak
20.00: (2,65) Makabi Tel Aviv (2,95) Hapoel Ber Ševa (2,75)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeBeitar JerusalimBnei JehudaHapoel Haifa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara