"Andrija Živković"
"Andrija Živković"

Jovica Živković: Andrija ostaje u Partizanu, Zahavija su u priču uvukli Đurić, Grubor, Babić i Ružić

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.07.15. | 09:25

“To ne mogu ja da rešim“, kaže otac supertalentovanog krila crno-belih

Andrija ŽivkovićNajveće pojačanje za Partizan stiže iz sopstvenih redova. Andrija Živković ostaje u Humskoj potvrdio je za dnevni list Sport otac 19-godišnjeg Nišlije Jovica, koji je takođe okrivio bivšu upravu crno-belih što je uopšte u celu priču oko njegovog sina uvukla poznatog menadžera Pinija Zahavija.

Ali da se vratimo prvo na najbitnije...
"Istina je, Andrija ostaje u Partizanu 100 odsto do januara, a posle ćemo da vidimo šta će se dešavati. To je naša porodična odluka. Ima ugovor na još godinu dana i ne mogu ništa da kažem iz ove perspektive, ali ukoliko klub reši neke stvari sa agencijom, koja je otkupila deo prava, onda možemo da razgovaramo i o nastavku saradnje", jasan je Živković senior u intervjuu za Sport.

Izabrane vesti

Andrija dakle želi da ostane u Humskoj zbog čega je i odbio brojne unosne ponude iz inostranstva. Partizan se tu ništa nije pitao, jer se tog prava odrekla prethodna uprava kada je za 1.200.000 evra Živkovićev ugovor prodala Zahavijevom investicionom fondu. Da nema te kočnice Živkovićev boravak u Partizanu bi možda potrajao i do kraja sezone. Ali, to nije slučaj.
"Upravu kluba čini 20 ljudi, ne čovek. I u sadašnjoj ima ljudi koji su učestvovali u prodaji prava na Andriju. Darko Grubor, Dragan Đurić, Babić, Ružić su uvukli Pinija Zahavija u priču i to ne mogu ja da rešim. Gledam samo da moje dete ima sve što mu je potrebno, da je srećan i zadovoljan. A, oni neka reše problem sa Zahavijem, Falijem, Perom, Mikom... Onda ćemo da pregovaramo o nastavku saradnje. Andrija obožava Partizan i samo zato sam se tako postavio", kategoričan je Jovica Živković, koji ističe i da sa menadžerom i bivšim reprezentativcem Jugoslavije Predragom Đorđevićem ima odličan odnos i da u celoj ovoj zbunjujućoj situaciji nema njegove krivice.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaRatomir BabićPini ZahaviFK PartizanDragan ĐurićDarko GruborAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara