""
""

Kanavaro kreće u ofanzivu na Kalinića

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.02.17. | 12:24

Tjanđin ostao kratkih rukava u pokušaju da dovede Obamejana

Bogati kineski fudbalski klub Tjanđin nije odustao od dovođenja napadača top klase, a sada su u prvom planu zvezda Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejana i Nikola Kalinić iz Fiorentine, za koga je obnovljeno interesovanje.

Trener Tjanđina Italijan Fabio Kanavaro odbacio je spekulacije da je i fudbaler Mančester Junajteda Vejn Runi moguće rešenje, istakavši da se ne uklapa u njegovu filozofiju.
"Imali smo nekoliko razgovora sa čelnicima Borusije, ali su odbili sve naše ponude jer im je Obamejan potreban ove sezone. Naš cilj je i dalje Kalinić, jeste teška situacija, jer Fjorentina ne želi da ga se odrekne. Videćemo šta će biti do kraja prelaznog roka", rekao je Kanavaro za klupsku televiziju.

Izabrane vesti

Novi kineski prvoligaš ove zime najavio je velike domete, doveo je velika imena iz Evrope Aksela Vicela i Alešandra Pata, ali po svemu sudeći neće se na tome zadržati.

Kinezi su već slali nekoliko neverovatnih ponuda Kaliniću, Hrvat ih je sve odbio iako bi zarađivao 14 miliona evra godišnje, uz 40 miliona evra obeštećenja Fjorentini za transfer, a ne bi trebalo podsećati koliko bi zaradili Obamejang i Borusija. Bar duplo više...

(Foto Star Sport)


tagovi

EvropaFabio Kanavaromeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara