""
""

Katastrofalan kiks Nikole Petkovića skupo koštao Vesterlo, trener ga odmah izveo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.10.15. | 22:19

Srpski defanzivac koštao svoju ekipu pobede. Šarlroa pregazila Zulte Varegem, sudija glavna zvezda u Leuvenu

Pojačanje Nikola Petković je skupo koštao svoj Vesterlo u večeršanjem meču protiv Kortrajka. Vesterlo je posle greške srpskog defanzivca ostao bez pobede i dva boda - 1:1.

Izabrane vesti

Domaći tim je poveo protiv već u osmom minutu i u nastavku meča kontrolisao situaciju na terenu. Izgledalo je da klizi ka minimalnoj pobedi, ali je Petković očajnom intervencijom u 70. minutu poklonio loptu Kišu i izjednačenje gostima. Nekoliko minuta kasnije, trener ga je izveo iz igre. Pavlović je igrao do 72. minuta za goste, a Marušić je ušao u 68. minutu.

Zulte Varegem je propustio šansu da preuzme drugo mesto na tabeli od Anderlehta. Doživeli su debakl na gostovanju u Šarlroi gde je istoimeni domaćin slavio 3:0. Posle dosadnog prvog poluvremena, Zebre su zablistale u drugom delu igre i deklasirali Durijev tim. Čak su i penal promašili. Potez meča je bio prelep gola Saglika iz slobodnjaka u 88. minutu merča.

Srpski Muskron je uzeo bod u Leuvenu - 1:1. Koliko je meč bio nezanimnljiv i loš govori podatak da je prvi put u okvir gola upućen u 73. minutu. Da nije bilo sudije Van de Veldea, verovatno bi bio završen bez golova. Ali belgijski arbitar je prvo u 73. minutu poklonio penal gostima koji je Mišel pretvorio u vođstvo. Potom se iskupio u 83. minutu i svirao sumnjiv jedanaesterac za domaći tim, a Bostok je “panjenkom” postavio konačan rezultat. Ceo meč za Muskron su odirgali Gulan, Aksentijević i Marko Šćepović, dok je Filip Marković zamenjen u 79. minutu. Trener Janevski jedino nije pružio šansu Pavlovskom koji je ceo meč presedeo na klupi.

PRO LIGA – 10. KOLO

Petak
Ostende – Lokeren 2:0 (0:0)
/Gohi Bi 46, Kanesin 90+2/

Subota
Šarlroa – Varegem 3:0 (0:0)
/Pole 48, N'Dongala 67, Saglik 88/

Leuven – Muskron 1:1 (0:0)
/Bostok 83 penal - Mišel 73 penal/

Vesterlo – Kortrijk 1:1 (1:0)
/Šurmans 8 - Kiš 70/

Sent Truden – Beveren 1:3 (0:2)
/Šufs 83 - Milošević 12, Gano 33, Mini 89/

Nedelja

14.30 Gent – Briž
18.00 Genk – Standard
20.00 Anderleht - Mehelen 


tagovi

VesterloŠarlroaŽupiler Pro ligaNikola PetkovićMuskronLeuvenEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara