Ko je potcenio Kaldas, gorko se kajao! Tarzan čuva stogodišnjaka

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.02.18. | 15:44

Aves dočekuje davljenika u trećoj ligi u prvom meču polufinala kupa Portugala

Istorija se piše u portugalskom kupu, ko god da uđe u finale. Aves i Kaldas sastaju se u polufinalu, pa će za jedan od ta dva tima 2018. da bude zlatnim slovima upisana u klupskoj istoriji. Nikada ranije Aves i Kaldas nisu dogurali tako daleko u najmasovnijem nacionalnom takmičenju.

Večeras je na programu prvi meč borbe za finale - u kome će igrati sa boljim iz dvomeča Porta i Sportinga - a iako se radi o duelu prvoligaša i trećeligaša Aves ne bi trebalo da potceni rivala. Kaldas strepi za status u trećem rangu, ali je u kupu izbacivao ozbiljne kandidate za ulazak u društvo najboljih Aruku i Akademiku, a u četvrtfinalu oružje je položio Farense koji je jednom nogom osigurao plasman u drugu ligu. Dakle, ko god je mislio da će lako sa davljenikom u trećem rangu starim 102 godine, prevario se.

Izabrane vesti

Udarna igla Kaldasa je napadač Žoao Tarzan, koji je sa 13 golova prvi strelac treće lige, i već je dogovorio transfer u redove Leišoisa narednog leta. Aves je svakako kvalitetniji i svakako kvalitetniji i sve osim pobede bilo bi ravno velikom iznenađenju, međutim, Kaldas je pokazao da ume da zatrese mrežu, pa verujemo da će uspeti i ovog puta.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 21:15 4161 POR K Aves - Caldas kmb 1X&gg 2,60
Ukupna kvota2,60

PORTUGAL, KUP - POLUFINALE

07.02.
Porto - Sporting 1:0 (0:0)

Sreda
21.15: (1,30) Aves (4,50) Kaldas (11,0)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeKaldas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara