Ko veruje u prekid tradicije i juri veliku kvotu...

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.12.18. | 12:41

Neka proba sa dvojkom u Jerusalimu

Kriza drma Hapoel Haifu. Prošlogodišnji pobednik Kupa Izraela izbačen je već na prvoj prepreci u pohodu na odbranu trofeja u najmasovnijem takmičenju, a pomenuti neuspeh "oplemenjen" je iznenađujućom podelom plena sa Hapoelom iz Tel Aviva (1:1), jednim od tri kluba u najjačem društvu koji ne zna za pobedu na strani. 

Titula je nemoguća misija za popularne Ajkule (kao i za sve ostale, s obzirom da je Makabi Tel Aviv stekao ogroman kapital), ali mesto u plej-of grupi nije, pa će izabranici Šarona Mimera u nastavku sezone krčiti put do pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, odakle su sredinom avgusta ispali u pretposlednjoj rundi od Atalante.

Izabrane vesti

Haifa će put do izlaska iz krize tražiti u prestonici protiv Beitara u okviru 16. prvenstvenog kola (20.00). Tedi stadion u Jerusalimu već dugo ne leži gostima iz Haife. Pune četiri godine Hapoel u šampionatu ne uspeva da obori na kolena Lavove iz glavnog grada Izraela na njihovom terenu. A kako su Mimerovi momci van svog bunjišta trenutno u sjajnoj formi, možda je kranje vreme da se stane na put lošoj tradiciji.

Hapoel Haifa je posle dva uvodna poraza na strani odigrala dve utakmice bez pobednika, a onda krenula redom da melje - Moadon Ašdod (0:3), Makabi Haifu (1:3), Hapoel Rananu (0:3) i Netanju (1:2). Sa druge strane, Beitar na svom terenu ne zna za pobedu gotovo dva meseca, odnosno šest utakmica, od kojih je četiri izgubio (uključujući i kup), a dva puta osvajao po poen.

Ako verujete u prekid tradicije i jurite veliku kvotu, probajte sa dvojkom. Po gol na obe strane je najrealniji scenario...  

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 2909 IZR 1 Beitar J. - Hapoel Haifa ki 2 3,50
Ukupna kvota3,50

IZRAEL 1 - 16. KOLO

Ponedeljak
20.00: (2,10) Beitar Jerusalim (3,30) Hapoel Haifa (3,30)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Izrael 1sportsko klađenjeHapoel HaifaBeitar Jerusalim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara