""
""

Kolarov izabrao najboljih jedanaest: A šta mislite koga je stavio za trenera? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.05.15. | 12:36

Srpski reprezentativac ceni Italijane, pogotovo defanzivce, dok mu je napad šarolik

Aleksandar Kolarov je izabrao najboljih jedanaest fudbalera  po svom ukusu. Srpski reprezentativac je za sajt Mančester Sitija otkrio kako bi izgledao njegov drim tim, a u tom sastavu našla su se čak četiri Italijana.

Bivši igrač italijanskog Lacija se odlučio za ofanzivnu formaciju 4-3-3, a kako je sam rekao, on bi se našao na klupi, ali kao trener. Na golu ovog tima našao se Manuel Nojer, golman Bajern Minhena i nemačke reprezentacije.

Izabrane vesti

Kolarov se na poziciji desnog beka odlučio za Nojerovog saigrača Filipa Lama.
„On je jedan od najboljih bekova i konstantno igra dobro“, rekao je Kolarov.

Preostala tri igrača u odbrani su Fabio Kanavaro i Alesandro Nesta kao štoperi i legenda Milana Paolo Maldini kao levi bek, na poziciji na kojoj inače igra prvotimac Mančester Sitija.
 „Italijani su najbolji na tim pozicijama. Igrao sam protiv njih i veoma su pametni“.

Kolarov se za sredinu terena odlučio na još jednog Italijana. Radi se o igraču Juventusa, a ko drugo nego Andrea Pirlo. Pored Pirla, koji je na centralnoj poziciji, Kolarov je stavio Zinedina Zidana i Brazilca Rivalda na bočnim pozicijama.
„U napadu, najistureniji bi bio Brazilac Ronaldo, a na stranama bi se našli očigledno Mesi i jedan od mojih omiljenih igrača Zlatan Ibrahimović“.

Kolarov je potom u svom stilu prokomentarisao mogućnosti svog sastava.
„Mislim da imam prilično dobru ’četvorku’ u odbrani. Tu je i Pirlo na sredini koji igra na najvišem nivou poslednjih 15 godina, uz takođe kvalitetne Rivalda i Zidana. Uz trojicu čarobnjaka u napadu, mislim da bih mogao da igram protiv bilo koga“. 


tagovi

Rivaldomeđunarodni fudbalManuel NojerMančester SitiEvropaEngleskaAleksandar Kolarov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara