"Džek Tejlor"
"Džek Tejlor"

Košarkaška koledž senzacija ponovo rešeta: U godinu dana dva puta postigao preko 100 poena! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.11.13. | 17:42

Džek baš voli novembar...

Džek TejlorDžeku Tejloru, američkom košarkašku koji nastupa za koledž ekipu Grinel iz Ajove u okviru treće divizije, očigledno jako prija novembar. Ovaj 23-godišnjak, koji igra na poziciji beka u razmaku od svega godinu dana uspeo je dva puta da ubaci preko 100 poena na utakmici po čemu je definitivno apsolutni rekorder! Prošle godine, tačnije 21. novembra je protiv ekipe Fejt Baptist Bajbla ubacio čak 138 poena, kada su o njemu pisali svi svetski mediji.

Međutim, Tejlor je odlučio da je došlo vreme da se novinari posvete njemu pa je u nedelju, u meču sa Krosroudom postigao 109 koševa (35/70 iz igre, 24/48 za tri, 15/17 slobodna bacanja) u pobedi rezultatom 173:123!
"Baš kao i prošle godine, ovako nešto ne bih ostvario bez saigrača. Oni su glavni razlog moje sjajne partije i zahvalan sam im zbog toga. Ovo je bila prava timska utakmica", rekao je Tejlor

Izabrane vesti

Ono što je mladog Džeka dovelo do još jednog trocifrenog učinka u karijeri jeste akcija koju je trener Dejvid Arsenolt, koji inače gaji ran'n'gan sistem igre, spremio specijalno za njega. Ona se kratko i jasno zove "Sistem" i vrlo je prosta - saigrači organizuju brz napad za Tejlora, koji mora da uputi šut u prvih deset sekundi napada. 

Sada je pitanje koliko je skauta videlo Džekov performans i da li će uskoro stići neka malo ozbiljnija ponuda?

(FOTO: Youtube screenshot)


tagovi

Džek Tejlorkoledž košarka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara