""
""

Lekcije vernosti Aleksandra Paločevića: Zove ga Genk, on hoće da Vojvodina zaradi!

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.12.16. | 13:39

Bez obzira što je slobodan za šest meseci, mladi vezista želi da Novosađani zarade na njegovoj prodaji, pa je spreman i da produži ugovor

Pred Vojvodinom su dani puni neizvesnosti, pojedini igrači su uzeli papire i rešili da krenu u druge fudbalske sredine. Međutim, Stara dama našeg fudbala mogla bi ozbiljno da profitira od transfera Aleksandra Paločevića. Sjajni vezista, strelac devet superligaških golova tokom jeseni, ima na stolu konkretnu ponudu Genka, saznaje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Nekadašnjem članu OFK Beograda ugovor sa Vojvodinom ističe za šest meseci, pa bi već sada mogao da potpiše za jedan od zainteresovanih klubova. A, u toj trci Genk nije sam, mada ima prednost u odnosu na jedan tim iz Turske i nemačkog drugoligaša Ercgebirge Aue.

Sve je na strani Aleksandra Paločevića, ali kako se može čuti, levonogi vezista ne želi da Vojvodina ostane kratkih rukava zbog njegovog odlaska. Bez obzira na promene rukovodstva i tešku situaciju, Paločević želi da novosadski superligaš profitira od njegovog transfera.

I to iz prostog razloga: Paločević se u Vojvodini afirmisao, stekao ime i postao jedan od najcenjenijih fudbalera iz ovdašnjeg prvenstva.

Prema pojedinim informacijama, Paločević je demonstirao lekciju vernosti. Spreman je čak i da produži ugovor sa Vojvodinom kako bi klub iz Novog Sada inkasirao između 700.000 i 800.000 evra od njegovog obeštećenja. Ta suma predstavljala bi bingo za novo rukovodstvo Stare dame koje će imati veliki zadatak da tokom zime spremi novi tim za prolećnu polusezonu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar PaločevićBelgijaEvropaGenkŽupiler Pro ligaSrbijaSuperligaTransferiFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara