Lube je prejak i za Cara

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.11.18. | 22:53

Huantorena nadvisio Zajceva

Gotovo je prvo kolo grupne faze Lige šampiona, a tačku je stavio Lube u derbiju kola. Evropski italijanski vicešampiona je ipak bio prejak za Modenu u italijanskom derbiju i sa maksimalnih 3:0 (25:22, 30:28, 25:22) je započeo lov na evropski tron.

U okršaju dvojice ponajboljih italijanskih odbojkaša, Osmani Huantorena je nadvisio Ivana „Cara“ Zajceva i predvodio Lube do trijumfa. Odlično je Modena parirala favorizovanom rivalu, ali kada se lomilo, do izražaja je dolazio Lubeov veći kvalitet.

Izabrane vesti

Modena je vodila u većem delu prvog seta, imala i tri poena prednosti, ali na 21:21 je Lube prelomio i vezao tri poena za tri stw lopte. Iskoristio je drugu i poveo u setovima. U drugom setu je Lube bolje počeo, vodio četiri razlike, ali je Modena preokrenula i povela 17:14. Ipak, još jednom se Lube vratio u život na krilima sjajnog Huantorene. Ušlo se u neizvesnu zašrvršnicu i igralo se na razliku. Lube je iskoristio šestu set loptu i konačno slomio otpor Modene. Modena se u nastavku držala do sredine trećeg seta, vodila, ali je Lube opet preokrenuo i rutinski priveo set i meč kraju.

Huantorena je sa 19 poena bio najefikasniji na meču. Sokolov je bio baš loš u napadu i osvojio samo 10 poena, dok je naš Dragan Stanković bio standardno dobar i meč završio sa sedam osvojenih poena. Na drugoj strani je Zajcev osvojio 16 poena.


tagovi

Ivan ZajcevHuantorena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara