"Sanjol"
"Sanjol"

Mnogo pokušaja, ali i promašaja: Bordou slađi bod u Lilu

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.08.15. | 15:59

Zlatni srpski Orlić Milan Gajić debitovao je za tim Vilija Sanjola i ostavio sasvim solidan učinak, a mogao je čak i da doprinese pogotku svog tima

Sanjol

Dobar fudbal, snažan tempo igre, veliki broj prlika sa obe strane, ali na kraju - 0:0. Utakmica između Lila i Bordoa pružila je sve što jedan fudbali meč može da poseduje, sem golova, sa čime su daleko zadovoljniji gosti.

Izabrane vesti

Domaćin je bio kontretniji na terenu, konstantno je pretio preko mladog Marokanca Sofijana Bufala, ali popularni "Azar za siromašne" ipak nije pronašao put do gola nesavladivog Žeroma Prijoa.

Najopasniji po gol Bordoa bio je Nikola Palio, koji je u dva navrata tresao prečku rivala, posle prekida, dok se sa druge strane istom merom odužio Enco Kriveli i to nakon sjajne asistencije Milana Gajića. Zlatni srpski Orlić debitovao je za tim Vilija Sanjola i ostavio sasvim solidan učinak, a mogao je čak i da doprinese pogotku svog tima.

Ovako, i jedni i drugi su i treći prvenstveni meč ostali bez pobede, pa sada imaju po dva boda, što ih je ostavilo u donjem domu Lige 1.

Sent Etjen je uspeo da na gostovanju kod Lorijana ostvari prvenac u novoj sezoni. Jedini gol na utakmici je u 87. minutu bio Romen Hamuma, ali najveće "zasluge" za rezultat idu na dušu golmana domaćeg tima Benajaina Lekoma, koji je već u prvom zaradio crveni karton i ostavio saigrače na cedilu. Malo im je nedostajalo da se svejedno odbrane. Ali to malo je napravilo razliku.


LIGA 1 – 3. KOLO

Petak:

Monpelje – PSŽ 0:1 (0:0)
/Matuidi 61/

Subota:

Lion – Ren 1:2 (1:1)
/Fekir 12 - Enrike 7, Zefan 55/

Ajačio - Anže 0:2 (0:2)
/Endoje 2, 20/

Nant - Rems 1:0 (0:0)
/Lenjani 76/

Nica - Kaen 2:1 (0:0)
/Ben Arfa 66, Plea 77 - Delo 67/

Bastija - Gengan 3:0 (2:0)
/Palmieri 5, 39, Kulibali 90/

Tuluz - Monako 1:1 (1:0)
/Dumbija 22 - Lemar 65/

Nedelja:

Lil - Bordo 0:0

Lorijen - Sent Etjen 0:1 (0:0)
/Hamuma 87/

21.00 Marselj – Troa

(FOTO: Action images)


tagovi

Sofijan BufalLilLiga 1FrancuskaEvropaBordo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara