""
""

Mršić odgovorio Džikiću: A vi u Beogradu ne gledate treninge?

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.03.17. | 08:20

"Mi kad dođemo Pionir, kamere su tamo po dvorani sve vreme", tvrdi trener hrvatskog šampiona

Duel košarkaša Cedevite i Partizana u polufinalu Jadranske lige imao je i svojevrsno treće poluvreme na konferenciji za novinare posle utakmice u zagrebačkom Domu Sportova gde je domaćin slavio sa 83:76.

Izabrane vesti

Naime, trener crno-belih Aleksandar Džikić komentarišući utakmicu rekao je novinarima da je Cedevita dobro spremila utakmicu, “kao da je neko gledao sinoćnji trening“.
“Isto kao što oni rade u Beogradu, tako mi radimo ovde. Šta god to značilo. Mi kad dođemo Pionir, kamere su tamo po dvorani sve vreme. Nisam ja gledao trening. Dino (Repeša, član stručnog štaba Cedevite, prim. aut), je bio tu prolazu. Samo je provirio da vidi ko trenira. To je trajalo pet minuta. Ništa drugo nije bilo. Jer bilo je najava da neće igrati Luković i Gordon, a videli smo da li su igrali ili ne. Luković je počeo utakmicu, a Gordon je celu utakmicu bio povređen“, rekao je Mršić na konferenciji za novinare posle meča.

Druga utakmica polufinalne serije Jadrana igra se sledeće subote u Beogradu, a eventualni treći meč na programu je 1. aprila u Zagrebu.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Veljko MršićFK PartizanJadranska ligaAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara