""
""

Murinjo: Nije pošten rezultat, Fertongen je odglumio prekršaj za isključenje Toresa

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.09.13. | 20:39

Trener Čelsija smatra da je njegov tim zaslužio pobedu i da je Španac nepravedno isključen. Viljaš Boaš žali što Totenhem sa 2:0 nije prelomio meč

Učitelj ipak nije očitao lekciju učeniku, a malo je falilo da bude obrnuto. U prvom međusobnom okršaju Žože Murinjo je morao da se zadovolji bodom protiv svog nekadašnjeg asistenta Andrea Viljaša Boaša. A, s obzirom na kretanje rezultata i činjenicu da je Čelsi posle isključenja Toresa ostao sa igračem manje, ni ovaj bod nije loša opcija.

Izabrane vesti

Ipak, Žoze Murinjo smatra da rezultat nije pošten...
„Mislim da nije. Mislim da su oni bili bolja ekipa u prvom poluvremenu, ali ne puno bolja jer nisu stvorili puno prilika. U drugom delu je postojala samo jedna ekipa. Bili smo vrlo snažni do trenutka kada je sudija pogrešio. Bila je to velika greška koja je uticala na rezultat. Sudija nije kriv nego je kriv igrač Fertongen. On se pretvarao da je imao kontakt s Fernandom i arbitar mu je poverovao. U tim trenucima smo bili puno bolji, a oni su bili u velikoj nevolji. Mi smo dobijali sve duele u veznom redu i napadali smo u talasima. Širle je u tim trenucima imao priliku iz koje inače mora da postigne gol. Ostaje loš ukus jer je  trebalo da pobedimo“, rekao je Murinjo posle meča.

S druge strane, Totenhemov menadžer i Murinjov nekadašnji  saradnik Andre Viljaš Boaš je rekao:
„Bila je to teška odluka za sudiju, jer su obojica igrača išla na loptu, a on je odlučio da je Tores napravio prekršaj. Utakmica je bila generalno dobra i izuzetno sam zadovoljan igrom. Naše drugo poluvreme nije bilo dobro i Čelsi je pogodio posle prekida. Imali smo priliku pre poluvremena za 2:0 i to je moglo da prelomi utakmicu“, istakao je Totenhemov strateg. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Andre Viljaš BoašČelsiEngleskaEvropaPremijer ligaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara