""
""

Muslin već postavlja uslove: Ako postanem selektor, radiću – nezavisno

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.04.16. | 09:12

„Slede izbori u FSS, jako mi je bitno da vidim sa kojim ljudima ću eventualno sarađivati“, jasan je Muslin

Radovan Ćurčić je prošlost fudbalske reprezentacije Srbije, pitanje je sa kim će Orlovi pokušati da se domognu Mundijala u Rusiji. Nije tajna da je prva želja čelnika Saveza nekadašnji trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin, trenutno bez angažmana.

On figurira kao najjači kandidat već mesec dana, čak je u razgovoru za Novosti poručio da pregovori uveliko traju. Posle odlaska Radovana Ćurčića malo je „spustio loptu“, ali u razgovoru za Informer je istakao da zagrejan da trenersku biografiju oplemeni vođenjem Orlova.
„S moje strane, nije sporna želja da budem selektor Srbije, ali ni sa kim iz Saveza nisam pričao o tome. Eto, od vas sam čuo da je sa Ćurčićem raskinut ugovor. Ako dođe do pregovora, moj prvi uslov će biti da radim nezavisno. Takođe, slede izbori u FSS, jako mi je bitno da vidim sa kojim ljudima ću evetualno sarađivati“, rekao je Muslin za Informer.

Izabrane vesti

Muslin ili Piksi! Koga još Srbija ima za selektorsku fotelju... (ANKETA)

Da je stvar sa Slavoljubom Muslinom prilično ozbiljna najbolje ilustruje činjenica da je on dobrano upoznat sa dešavanjima u taboru Orlova. Kao, na primer, da na početku kvalifikacija u timu zbog suspenzija neće biti Kolarova i Matića.
„Svakako se mora dati šansa pojedinim igračima, jer na početku kvalifikacija nećemo moći da računamo na Nemanju Matića i Aleksandra Kolarova. Ipak, sve te mogućnosti treba ostaviti po strani, videćemo šta će se desiti“.
 

(Foto MN PRESS)


tagovi

SrbijaSlavoljub Muslinreprezentativni fudbalRadovan Ćurčićkaradzic fssfudbalska reprezentacija SrbijeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara