""
""

NAREDBA UEFA: Jagodina i Zvezda od 19 sati

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.13. | 16:03

Do promene termina došlo je zbog pisma iz Evropske fudbalske unije, koja insistira da se utakmice nacionalnih prvenstava ne poklapaju sa mečevima evropskih takmičenja

Derbi utakmica 26. kola fudbalskog šampionata Srbije između Jagodine i Crvene zvezde odigraće se u četvrtak od 19 sati, a ne kako je prvobitno planirano od 20.30. Do promene termina, došlo je, kako je saopšteno iz Jagodine, zbog pisma iz Evropske fudbalske unije (UEFA), koja insistira da se utakmice nacionalnih prvenstava ne poklapaju sa utakmicama u evropskim takmičenjima.

U četvrtak od 21.05 na programu su revanš mečevi polufinala Lige Evrope između Čelsija i Bazela, odnosno Benfike i Fenerbahčea, pa je Zajednica superligaša odlučila da crveno-beli gostuju pod Đurđevim brdom dva sata ranije.

Izabrane vesti

Pet kola pre kraja prvenstva Crvena zvezda zaostaje za Partizanom dva boda, u jesenjoj sezoni poražena je od Jagodine na svom stadionu 1:2, dok protiv ovog rivala u gositma ima savršen skor (pet utakmica, pet pobeda).

Inače, utakmice 26. kola podeljene u dva dana. U četvrtak se sastaju još OFK Beograd – Radnički Kragujevac (17 časova), Partizan – Radnički Niš (18.30) i Vojvodina – Rad (19), dok su subotu igraju Hajduk – Javor (17), Sloboda – Novi Pazar (17), Donji Srem – Smederevo (17) i BSK – Spartak Zlatibor voda (17).

 

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdafudbalJagodinaSrbijaSuperligaZajednica Super lige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara