"Crno-beli u četvrtak jutro napuštaju Beograd"
"Crno-beli u četvrtak jutro napuštaju Beograd"

Neočekivani problemi u Partizanu: Još dvojica ne idu na pripreme

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.01.17. | 20:53

El Monir ima muke sa vizom, a Dušan Vlahović sa povredom

Crno-beli u četvrtak jutro napuštaju BeogradPartizan u četvrtak jutro putuje u Sloveniju - nekompletan. Crno-beli će prvu fazu pripremnog perioda, u Portorožu, odraditi bez još dvojice igrača, jer su posle Nikole Đurđića, sa spiska putnika otpali Mohamed el Monir i Dušan Vlahović, saznanje MOZZART Sport.

Libijski levi bek, koji je pre dva dana potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske 1, nije dobio vizu za ulazak u Sloveniju i prema informacijama našeg portala on će propustiti prvu fazu priprema sa ekipom. Usled administrativnih prepreka, El Monir bi najranije mogao da stigne na jadransko primorje u ponedeljak u večernjim satima, a kako se ekspedicija Parnog valjak već u sredu  vraća za Srbiju procenjeno je da nema potrebe mučiti putovanjima nekadašnjeg prvotimca Jagodine.

Izabrane vesti

El MonirOn će ostati u Beogradu i trenirati samostalno u Sportskom centru „Zemunelo“, a ekipi će se priključiti na Kipru, kad će u drugom delu priprema imati priliku da se nametne treneru Marku Nikoliću na pet kontrolnih utakmica. Dotad su u prednosti na poziciji levog beka Nemanja Miletić - koji će naredne sedmice putovati sa B reprezentacijom Srbije na meč protiv SAD-a u San Dijego - i Miroslav Bogosavac.

--->>> Partizan počeo silovito: Odmah šest komada, biće dobar tandem Đurđević - Tavamba (VIDEO)
--->>> Nikolić: Neke stvari treba čuvati od javnosti! Nema pozajmica
--->>> Leonardo ne mari za zimu, ni za UEFA: Uprava je rekla - igraćemo u Evropi!

Dodatna nevolja za stručni štab Partizana je što na pripremama u Sloveniji ne može da računa ni na Dušana Vlahovića. Mlađani centarfor obnovio je povredu koju je zaradio jesenas u dresu omladinske reprezenatcije Srbije, pa je pitanje kad će se vratiti na teren. Nije igrao u današnjoj proveri sa BSK-om, a trenutno se nalazi na tretmanima kod stručnjaka za oporavak igrača, Andreje Milutinovića i  nije sigurno da li će putovati u Limasol, gde će se crno-beli od 29. januara do 13. februara pripremati za drugi deo sezone.

VlahovićUprkos odsustvu Vlahovića, uz napomenu da je ranije precrtan Nikola Đurđić, imaće Nikolić, ipak, dovoljan broj napadača, na raspolaganju su mu: Uroš Đurđević, Lenadre Tavamba, Valeri Božinov, Đorđe Jovanović i Sava Petrov.

SPISAK PARTIZANA ZA PRIPREME U PORTOROŽU

Golmani: Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Marko Jovičić;
Defanzivci: Miroslav Vulićević, Milan Radin, Bojan Ostojić, Nikola Milenković, Lazar Ćirković, Strahinja Bošnjak, Nemanja Miletić, Miroslav Bogosavac;
Vezisti: Everton Luiz, Marko Jevtović, Saša Ilić, Nebojša Kosović, Uroš Damjanović, Leonardo da Silva Soza, Nemanja Mihajlović, Alen Stevanović, Saša Marjanović, Marko Janković, Petar Đuričković;
Napadači: Leandre Tavamba, Uroš Đurđević, Đorđe Jovanović, Valeri Božinov, Sava Petrov.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Dušan VlahovićEl MonirFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara