"Vukašin Jovanović"
"Vukašin Jovanović"

Ode Vule u Zenit: Zvezdi odmah 2.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.02.16. | 11:55

„Za sat vremena putujemo u Sankt Peterburg. Mogu da vam kažem da je transfer 95 odsto završen“, raportira za MOZZART Sport menadžer Rade Ćaldović

Vukašin Jovanović

Nije gotovo dok se ne potpiše, ali po svojoj prilici Vukašin Jovanović je novi fudbaler Zenita. Kao što je MOZZART Sport najavio, zlatni Orlić će danas otputovati u Sankt Peterburg kako bi definisao detalje ugovora sa ruskim predstavnikom u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

Rusi zbog Zvezdinog Vuleta obijaju kasu: Jovanović sutra u Sankt Peterburgu!

Dogovor je praktično postignut. Mladi štoper će potpisati ugovor na četiri i po godine sa Zenitom, a Crvena zvezda će dobiti obeštećenje od 2.000.000 evra. Takođe, crveno-beli bi mogli da dobiju bonuse od 500.000 evra ukoliko se popularni Vule ekspresno izbori za minutažu u Zenitu.
„Za sat vremena putujemo u Sankt Peterburg. Mogu da vam kažem da je transfer 95 odsto završen. Ostalo je da finiširamo dogovor. Jovanović je imao tri ponude ove zime, ali posle dugih pregovora uspeli smo da napravimo okviran dogovor sa Zenitom. Važno je da su zadovoljne sve tri strane“, rekao je za MOZZART Sport menadžer mladog igrača Rade Ćaldović.

Vule na aerodromu

ZVEZDA - PRELAZNI ROK : Grujić za opstanak kluba! Ulaganja od 1.000.000 evra za evropski napredak

Otklonjeni su i svi detalji vezani za status Vukašina Jovanovića. On će trenirati sa timom Andrea Vilas-Boasa, a do juna će skupljati iskustvo u B timu. Očekuje se da Zenit u letnjem prelaznom roku prodaja Garaja ili Lombertsa kako bi se otvorilo mesto za Jovanovića.
„Zenit je pokazao odlučnost i upornost. To znači da računaju na Jovanovića. Kao njegovom agentu meni je najbitnije da će on trenirati sa najjačim timom. Moguće je da će odigrati i neki meč, ukoliko se ukaže šansa“, dodao je Ćaldović.

Jovanović je treći član Zvezdine „klase 1996“ koji je ove zime prodat. Pre njega Zvezda je prihodovala novac od transfera Marka Grujića (Liverpul) i Luke Jovića (Benfika). Čelnici kluba veruju da će obeštećenjem dobijenim od Jovanovića namiriti dugove, kao i obezbediti miran život kluba i redovna finansijska primanja svim zaposlenima do avgusta.

(FOTO: Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Vukašin JovanovićTransferiSuperligaSrbijaRusijaPremijer ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara