"Jović"
"Jović"

Olimpijakos se plaši Jovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.12.16. | 20:36

I Janis Sfaropulos i Janis Papapetru posebno istakli kvalitete plejmejkera crveno-belih

JovićUtakmica između bratskih klubova Olimpijakosa i Crvene zvezde zakazana je za utorak od 20 časova, a svoje utiske pred taj meč izneli su i trener Olimpijakosa Janis Sfaropulos kao i košarkaš Janis Papapetru

Spanulis pod velikim znakom pitanja za Zvezdu

Izabrane vesti

Obojica su istakla da tim iz Pireja očekuje težak duel, ali i posebnu pažnju posvetili su plejmejkeru Crvene zvezde Stefanu Joviću.
"Crvena zvezda igra dobro i u napadu i odbrani. Godinama imaju isto jezgro tima i istog trenera. Igraju odlično u odbrani i u kontranapadu. Stefan Ković je veoma talentovan u kreaciji. Ključni igrač Zvezde. Moramo da brinemo o njemu i da ga zaustavimo. On može da nanese mnogo štete. Ima utakmica u kojima udeli i oko 12 asistencija. To ne smemo da dozvolimo", rekao je Sfaropulos.

KVOTA NA ZVEZDU - 4,40

O Zvezdinom Nišliji govorio je i Janis Papapetru.
"Neće biti lako protiv Zvezde. To je veoma dobro sklopljen tim. Moramo da igramo sa dobrom energijom. Jović odlično kreirea, ima mnogo asistencija. To je nešto što moramo da zaustavimo. Takođe, imaju igrače koji su daleko od lopte i dobro šutiraju iz mesta i to je nešto što bi morali da smanjimo. Smislili smo plan, i znamo šta treba da radimo", rekao je Papapetru.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Stefan JovićOlimpijakosJanis SferopulosJanis PapapetruGrčkaEvropaEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara