""
""

PAOK se mučio pred revanš sa Partizanom

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.02.17. | 18:07

Amerikanci Mekfaden i Sajbert vodili solunski klub do trijumfa u finišu meča sa Lavriom

Grčki PAOK spreman je za novi okršaj sa Partizanom u plej-ofu FIBA Ligi šampiona. Solunski crno-beli na svom terenu su pobedili Lavrio sa 85:80 (17:23, 19:15, 26:25, 23:17) u meču 18. kola nacionalnog šampionata.

Izabrane vesti

Ovo je PAOK-u bila 10. pobeda u sezoni, a Lavrio je doživeo 11. poraz. Solunski klub i dalje je u konkurenciji za osvajanje četvrtog mesta na tabeli.

Večeras se solunski klub poprilično namučio, pogotovo u prvom poluvremenu, ali je u nastavku uspeo da „pohvata konce“ igre i u finišu odbrani pobedu.

A najzaslužniji za to bio je Tadus Mekfaden koji je, 28 sekundi pre kraja utakmice, postigao koš za 84:80. Posle je Peiners pogodio jedno od dva slobodna bacanja i postavio konačan rezultat.

Mekfaden je meč završio sa 16 poena, Džordan Sajbert bio je najefikasniji sa 21 poenom, dabl-dabl učinak imao je Kit Klenton sa 15 poena i 11 skokova. Nenad Miljenović na terenu je proveo tri i po minuta i nije se upisao u strelce.

Sledeću utakmicu PAOK igra u sredu, 22. februara protiv Partizana u hali Pionir. U prvom duelu odigranom prošle nedelje u Solunu, beogradski crno-beli slavili su 76:74.

(FOTO: KK Partizan)


tagovi

EvroligaFIBA Liga šampionaKK PAOKNenad MiljenovićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara