""
""

Partizan u najjačem sastavu u domaćoj ligi, Adin Vrabac postao - Srbin

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.05.16. | 12:05

Trener Aleksandar Džikić zbog propisa KSS u kupu nije računao na sve strance, sada je ta prepreka otklonjena

 

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić moći će u domaćoj ligi da računa na sve raspoložive snage! U redovima Parnog valjka nema problema sa povredama, a uoči starta „domaćice“ odgovorni iz Humske su čuli lepu vest. Naime, spolji igrač, koji je prošlog leta stigao u redove najtrofejnijeg srpskog kluba, Adin Vrabac dobio je srpsko državljanstvo.

Izabrane vesti

On je srpske papire dobio zbog rodbinskih veza sa Srbijom, ali to i nije toliko bitno... Rezime svega glasi da posle najnovijih dešavanja trener Partizana Aleksandar Džikić u rosteru ima četvoricu stranaca. Reč je o Muriću, kao i trojici Amerikanaca Džounsu, Vilijamsu i Vilsonu...

Prema propisima našeg Saveza u protokolu za mečeve u domaćim takmičenjima može biti najviše četvorica igrača sa inostranim pasošima. Zbog svega navedenog Džikića tokom kup turnira u Nišu nije računao na Adina Vrapca.

Iz Humske stiže još jedna vest: Partizan je za takmičenje u domaćoj ligi prijavio i supertalentovanog Glišića. Reč je o jednom od najboljih juniora u Evropi i uzdanici Partizanovog podmlatka.

(Foto MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanEvropaAleksandar DžikićAdin Vrabac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara