""
""

POČELO JE! Ne vrede ni Kari, ni Durantula, Sparsi su u šampionskom modu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.10.16. | 08:17

Klivlend lako savladao Njujork Nikse uz tripl-dabl Lebron Džejmsa – 117:88

Sparsi su već u šampionskom modu! Čini se da je Greg Popović od San Antonija konačno napravio ekipu koja može da ide do samog kraja. Tek je prošla premijera, ali Sparsi su apsolutno pozitivno iznenađenje prve ovoseoznske večeri u NBA ligi.

Tim za koji je igrao Boban Marjanović deklasirao je silno pojačani Golden Stejt – 129:100. Praktično, pitanje pobednika u duelu Voriorsa i Sparsa se nije postavljalo. Na parket u Goldent Stejtu Greg Popović je izveo streljački vod koji je upucao magiju Karija i tek pristiglog Durenta.

Izabrane vesti

Pitanje pobednika nije se postavljalo nijednog trenutka. Sparsi su posle prve četvrtine imali velikih 11 poena prednosti. Predvodio ih je sjajni Leonard koji je meč završio sa 35 poena, a pratili su ga Oldriž (26) i Simons.

Na silnim mukama će biti stručni štab Golden Stejta da, bar na papiru, ekstremno jaku ekipu ukomponuje u skladnu celinu. Tome u prilog i podatak da su Voriorsi u prvom ovosezonskom meču šutirali trojke svega 21 posto. Durant i Kari su zbirno postigli 53 poena, ali to nije pomoglo domaćinu da bude konkurentan Sparsima.

Šampioni iz Klivlenda nisu imali milosti prema Niksima. Niksi su počišćeni sa terena. Lebron Džejms i drugovi su na samom startu pokazali autoritet. Upravo je pomenuti Džejms bio ključni igrač pošto je zabeležio tripl-dabl (19 poena, 14 asistencija i 11 skokova), dok je Irving upisao 29 poena.

Portalnd je bez poteškoća bio bolji od Jute – 113:104.

NBA, REZULTATI

Klivlend Kavalirs – Njujork Niks 117:88
/Irving 29 – Entoni 19/

Portalnd – Juta 113:104
/Lilard 39 – Džonson 29/

Golden Stejt – San Antonio 100:129
/Durant 27 – Leonard 35/


tagovi

Stiv KariNBA ligaKevin DurantGreg Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara