"Uručenje donacije u Zaječaru"
"Uručenje donacije u Zaječaru"

Porodilište u Zaječaru dobilo aparat za proveru sluha kod beba

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.05.16. | 14:44

Kompanija MOZZART obezbedila sredstva za kupovinu veoma važnog aparata

Uručenje donacije u Zaječaru

U okviru akcije „Blic fondacije“ - „Srce za decu“, čiji je cilj da se svim porodilištima u Srbiji obezbede aparati za neonatalni skrining sluha, danas je ovaj izuzetno važan uređaj dobilo i porodilište u Zaječaru.

Izabrane vesti

Načelniku zaječarskog porodilišta dr Zoranu Rošku aparat za proveru sluha kod novorođenčadi uručio je predstavnik kompanije MOZZART Zoran Puhač. MOZZART je obezbedio sredstva za kupovinu četiri aparata za neonatalni skrining sluha.

„Kompanija MOZZART je sa posebnim zadovoljstvom podržala veoma humanu akciju Blic fondacije, jer brinući o najmlađima pomažemo napredak društva u celini. Istovremeno, uključivanjem u ovu akciju, kompanija MOZZART nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju organizovanja ili uključivanja u humanitarne aktivnosti od šireg društvenog značaja. Zaista smo počastvovani što smo deo jednog ovakvog projekta. Do sada smo u okviru akcije „Srce za decu“ donirali aparate za neonatalni skrining sluha porodilištima u Kraljevu i Čačku, danas u Zaječaru, a sledeće sedmice doniraćemo aparat i za porodilište u Knjaževcu“, rekao je Zoran Puhač, direktor korporativnih poslova kompanije MOZZART.

Dr Zoran Roško je kazao da će sada, zahvaljujući ranoj dijagnostici, deca koja se rode sa oštećenim sluhom moći da imaju normalan razvoj, da na vreme rehabilituju sluh i da pravilno razviju govor i intelekt.


tagovi

srce za decuMozzartHumanost

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara