Radnički igra za istoriju, Vojvodina traži oprost od navijača

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.03.19. | 10:42

Zanimljiv duel čeka nas u Nišu (17 časova)

Ponovo su u senci dešavanja na obe strane Topčiderskog brda, ali fudbaleri Radničkog posle današnjeg meča, četvrtfinala Kupa, mogu da se približe istoriji. Trijumf nad Vojvodinom, koju su nedavno savladali u prvenstvu, predstavljao bi najvredniji rezultat za tim Nenada Lalatovića. Bez obzira na trijumf u Humskoj.
„Neće nas zavarati pobeda u Novom Sadu. Kup je, ipak, specifiačn i neophodan je veliki oprez. Svako u ovom takmičenju vidi šansu i svako se nada iznenađenju. Naš cilj je odavno finale Kupa, a pre toga moramo da savladamo Vojvodinu. U tim nam se vraća Nermin Haskić“, otkrio je trener Radničkog Nenad Lalatović.

Vojvodina je u vrlo teškoj situaciji. Tim Radovana Krivokapića je u pet prolećnih mečeva, osvojio samo bod. Onaj u Kruševcu. Međutim, superligaš iz Novog Sada je u velikim organizacionim problemima. Navijači su prethodne subote potpisali inicijativu za sazivanje vanredne sednice Skupštine, nezadovoljni organizacijom i rezultatima kluba. Pored toga navijači Vojvodine su pre vremena, početkom drugog poluvremena, napustili prethodni duel u Kruševcu. Dakle mnogo problema ima Stara Dama našeg fudbala.
„Realno, Radnički je favorit. Ali to ne znači da se unapred predajemo. Želja nam je da se hrabro suprostavimo domaćinu i srčanom borbom tražimo način da trijumfujemo. Ovo je Kup, ne pobeđuje uvek bolji“, jasan je Radovan Krivokapić.

Izabrane vesti


tagovi

Nenad LalatovićRadovan Krivokapić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara