""
""

Rednap o “svom” Totenhemu: Izgledaju kao grupa građana!

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.11.13. | 20:48

Bivši trener Pevaca opleo je po svom nasledniku Andreu Viljašu Boašu…

Henri Džejms, poznatiji kao Hari Rednap oštro je kritikovao Totenhem, njihovu igru i trenera Andresa Viljasa Boaša pošto su Sparsi poslednju pobedu u Premijer ligi ostvarili još 27. oktobra, protuiv Hala, i to jedva 1:0.

Izabrane vesti

Rednap, koji je dobio otkaz juna 2012. godine, pošto je ostao bez plasmana u Ligu šampiona, iako je završio na četvrtoj poziciji (Čelsi osvojio LŠ, pa Pevci nisu išli u kvalifikacije), takođe je dodao da Totenhem ima velikih problema i zbog toga što ne može da nadoknadi odsustvo Gereta Bejla, koji je otišao u Real Madrid.
“Po prvi put, Totenhem je izgledao kao grupa građana na terenu u nedeljnom porazu od Mančester Sitija. Imaju veliki problem što imaju sve slične igrače u veznom redu, i previše ih je”, rekao je aktuelni trener Kvins Park Rendžersa.

On smatra da se odlazak sjajnog Velšanina nenadoknadiv gubitak.
“U prošlih nekoliko sezona, imali su Bejla, koji je bio taj igrač koji pravi razliku i koji diže tim kada mu ne ide. Bilo je momenata kada ima još samo nekoliko minuta do kraja, na scenu stupa magija Gereta Bejla i tri boda su u džepu. Sada su izgubili tu magiju”, objasnio je Rednap u čemu je problem.

Međutim, posle sutrašnjeg meča petog kola Lige Evrope protiv Tromsoa, Totenhem za vikend očekuje još jedan derbi, i to protiv drugog tima iz Mančestera, onog slavnijeg, Junajteda. Tu, Rednap vidi šansu za uzdizanje londonske ekipe.
“Mnogo je bolje što igraju protiv Junajteda, nego da igraju protiv ekipe za koju se očekuje da će sigurno da pobede. Verujem da će tu moći da preokrenu svoju formu”, zaključio je 66-godišnji engleski trener.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Andre Viljaš BoašEngleskaEvropaHari RednapPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara