REZZIME DANA (nedelja): Đenova i Sevilja previjali rane

Vreme čitanja: 5min | ned. 12.07.20. | 23:16

Pogledajte ko vam je 12. jula doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

SEVILJA - MAJORKA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Ume da preokrene kao u prethodnom kolu protiv Bilbaa, ali Sevilja je doktorirala na temu odbrane vođstva. Kao mnogo puta ove sezone, Rohiblankosi su na vreme stigli do prednosti, vešto čuvali istu, i na kraju iz kontre nokautirali Majorku - 2:0 (1:0).

OPŠIRNIJE OVDE.

ĐENOVA - SPAL (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:0

Kada je teško, ekipi ne ide, kada se odlučuje o tituli, opstanku, a sat sve brže otkucava, čitav tim gleda u igrača koji bi jednim potezom rešio meč. U Đenovi su se javila dvojica – Goran Pandev i Lase Šene. Na trenutak su i jedan i drugi zablistali, pokazali zbog čega su godinama unazad igrali na vrhunskom nivou, a to je za SPAL bilo i više nego dovoljno – 2:0 (1:0).

OPŠIRNIJE OVDE.

VULVERHEMPTON - EVERTON (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 3:0

Godinama unazad je za Everton važilo da je preslab da pomrsi račune velikim klubovima iz Mančestera i Londona i gradskom rivalu Liverpulu. A bio je prejak za ostatak lige. U zavisnosti od sezona velikih klubova, Everton bi uglavnom završavao kao šest ili sedmi i zadovoljavao se Ligom Evrope. Međutim, Everton više nema ni taj status. Nešto najbliže bogatašima iz Mančestera, Londona i Liverpula je Vulverhemtpon.  Vukovi su to i danas pokazali u direktnom duelu sa Karamelama. Deklasirali su ih sa 3:0 i došli nadomak drugog uzastopnog plamana u Evropu. Zasluženo... 

OPŠIRNIJE OVDE.

BRAN - SANDEFJORD (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 3:1

Sve vredno pomena dogodilo se u prvoj polovini prvog poluvremena. Bran je do 13. minuta imao tri gola prednosti i već tada ste mogli da zaokružite ovaj par, jer sve što je gost uspeo je da postigne utešni gol u 23. minutu. Iako je do kraja ostalo više od sat vremena, Sandefjordju to nije bilo dovoljno za bilo kakav podvig.

PRECRTANO

BORNMUT - LESTER (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 4:1

Fanatici među vernicima videće Boga u svemu, fanatici među navijačima posebno u omiljenom klubu. Međutim, Lesterove pristalice gledaće u nebo i pitati se: čime su zaslužili da ih tim koji toliko vole večeras zavrti na paklenom ražnju? Jer Lester jeste sav njihov svet i već su oni sračunali da će i Liga šampiona biti njegov deo od jeseni. Taj se san raspršio u svega 102 sekunde koliko je Lisicama trebalo da od dobijene utakmice pređu put do tragedije. Bornmut je bio na kolenima, a onda se nemoguće desilo. Tim koji je u poslednjih šest kola uzeo samo bod uspeo je da preokrene. Dominik Solanke je tek u 29. utakmici u dresu Trešnjica postigao prvi gol za tim koji ga je platio čak 21.200.000 evra. A Lester? Lester je doživeo ponižavajuć debakl – 1:4 u 35. kolu Premijer lige.

OPŠIRNIJE OVDE.

CSKA - RUBIN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Posle šest uzastopnih sezona u Ligi šampiona, CSKA je na putu da drugi put zaredom završi u Ligi Evrope. Bilo je to jasno Moskovljanima, pogotovu posle debakla od Zenita po nastavku prvenstva. Ekipa Viktora Gončarenka stala je potom na noge, vezala tri ubedljive pobede, ali džaba, Rubin je odneo bod sa VEB Arene i ostavio Armejce da strepe – 1:1 (0:0).

OPŠIRNIJE OVDE.

NAPOLI - MILAN (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:2

Direktan okršaj za peto mesto na tabeli, suštinski doduše nebitno, jer je Napoli osvajanjem Kupa Italije već osigurao plasman u Ligu Evrope. Taj detalj, uz prazne tribine na San Paolu, oduzeli su mnogo derbiju 32. kola Serije A. Mnogo, ali ne sve, pošto je kvalitetnog fudbala bilo na pretek, a Napulje ostao neosvojiva tvrđava za Milan, koji na San Paolu nije slavio već 10 godina. Nije uspeo ni večeras, ali bi morao da bude zadovoljan, jer bismo mogli da raspravljamo o tome da li je zaslužio i ovaj jedan bod – 2:2.

OPŠIRNIJE OVDE.

LEGANES - VALENSIJA (tip 2, kvota 2,85) - rezultat 1:0

Liga šampiona odavno se ispostavila kao zabluda o kojoj u Valensiji nije ni trebalo da razmišljaju, a sad je i Liga Evrope daleko. Davljenici iz Leganesa očitali su Slepim miševima lekciju o “krvi i znoju” i minimalcem na Butarkeu sačuvali istina mršave šanse da će u foto-finišu uspeti da opstanu u Primeri. Pogodak Rubena Pereza sa penala u 18. minutu bio je domaćima dovoljan za pobedu od 1:0, kad već Valensiji ni igrač više skoro 40 minuta ni penal posle tog isključenja nisu bili dovoljni da stigne makar do boda.

OPŠIRNIJE OVDE.

FJORENTINA - VERONA (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Nema šale sa Veronom ove godine. U povratničkoj sezoni u Seriji A, ekipa Ivana Jurića iz kola u kolo prijatno iznenađuje ljubitelje fudbala, a novo je priredila u Firenci, ako se bod protiv Fjorentine može smatrati iznenađenjem. Čak je klub iz grada Romea i Julije vodio, ali je prelepo dodavanje Amrabata koje je u gol pretvorio Faraoni, pogotkom u šestom minutu nadoknade meča anulirao Kutrone i tako na trenutak pokvario san Verone da može do Lige Evrope.

SARAGOSA - REAL OVIJEDO (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:4

Završilo se loše po Saragosu, a moglo je i gore. Real je već na poluvremenu imao dva gola prednosti, ali ni tada nije želeo da stane. Dva minuta po nastavku nije uspeo da poveća vođstvo sa penala, ali je to učinio u finišu meča sa još dva pogotka. Saragosa nije imala šanse za bilo kakav remi, ali su u nadoknadi barem ublažili bruku sa dva brza gola.


tagovi

rezzime danatipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara