REZZIME DANA (ponedeljak): Bešiktaš najviše razočarao

Vreme čitanja: 4min | pon. 11.03.24. | 23:17

Pročitajte ko vam je doneo novac 10. marta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Zaokruženo

ČELSI - NJUKASL (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:2 (1:1)

Od početka sezone ne uspeva Čelsi da uspostavi kontinuitet dobrih rezultata i konačno se uzdigne do mesta u gornjoj poloivini tabele na duži period. Timski posmatrano, nisu se Plavci proslavili igrom u prethodnim mesecima, kuburili u duelima protiv iole organizovanijih ekipa i sebe praktično na polovini takmičarske godine isključili iz borbe za izlazak u Evropu preko Premijer lige.Kada ekipi Maurisija Poketina ne ide zaista ju je teško gledati, ali u retkim momentima ispiracije i razigranosti zaista ume da zaliči na tim u koji je uloženo oko milijardu evra u prethodne dve godine.

Poslednjih sedmica jedno je jasno. U trenucima kada se čini će tama potpuno preovladati na Stamford Bridžu i gurnuti Čelsi u bezdan, pojavi se Kol Palmer i spasi ono što može. Ofanzivni vezista koji je poslednjeg dana prelaznog roka prošle godine stigao sa Etihada za 47.000.000 evra daleko je najisplativije pojačanje u eri Toda Bolija, a u duelu 28. kola Premijer lige došao je do 11. pogotka u elitnom rangu ove sezone i još jednom preokrenuo stvari. Dao je 22-godišnjak gol za u 58. minutu za vođstvo Čelsija protiv Njukasla 2:1 i time još jednom suštinski prelomio meč. Istakao se i Mihajlo Mudrik elegantnim prodorom i golom za 3:1, a Njukasl je do kraja samo ublažio poraz za konačnih 3:2.

Opširnije OVDE

RANDERS - MIDTJILAND (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 0:1 (0:1)

Nije bilo ubedljivo, nije bilo ni lepo, ali je Mitjeland odradio ono što se od njega očekivalo na ovo meču. Upisao je tri boda i ono što je za nas još bitnije, ovaj par možemo da štikliramo.

AL NASR - AL AIN (tip 1, kvota 1,45) - 3:2 (1:2)

Preluda utakmica. Rešena posle penala. Bilo je svega, apsolutno svega. Golova, kartona, preokreta... ali ono što je za nas najbitnije u 90 minuta utakmice pobedio je domaćin sa 3:2 iako je posle prvog poluvremena gubio.

SAMPDORIJA - ASKOLI (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:1 (0:1)

Ovo je bilo ludo, ali na kraju možemo da odahnemo. Askoli je poveo već u 10. minutu. Imali su i 2:0... doduše VAR je odradio svoje jer je drugi gol poništen. Ipak u nastavku Sampdorija je krenula na sve ili ništa i u samom finišu došla do velikog preokreta.

Precrtano

GAZIJANTEP - BEŠIKTAŠ (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 2:0 (1:0)

Pokušavalo se sa brojnim smenama trenera, potom sa represivnim merama i odstranjivanjem najboljih igrača iz tima. Uzdali su se u Bešiktašu da će u jednom momentu „očepiti“ i uspeti koliko-toliko da spasu sezonu. Međutim, ova takmičarska godina pretvorila se u najveći košmar za navijače Orlova.

Bili su u jednom trenutku u rezultatskom zamahu izabranici Fernanda Santosa, ali frustrirani porazom od gradskog rivala Galatasaraja, pretrpeli su još jedan neuspeh. I to na metu hroničnog stradanja, na stadionu Gazijantepa. Tim za koji ove sezone igraju bivši fudbaleri Partizana Marko Jevtović i Lazar Marković, ostvarila je važan trijumf u borbi za opstanak.

Opširnije OVDE

DEN HAG - DORDREHT (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:2 (1:2)

Ovo se baš nije očekivalo. Mislili smo da će Den Hag ovo rutinski rešiti u svoju korist. Na kraju su jedva bod izvukli. U prvom poluvremenu je gost i vodio, ali na kraju 2:2.

ALMERIJA - SEVILJA (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 2:2 (1:0)

Kakva završnica susreta u Almeriji. Domaćin je vodio do 81. minuta, bio na pragu prvog trijumfa u sezoni, ali usledio je preokret. Sevilja je za pet minuta postigla dva gola preko Dodija Lukebakija Lukasa Okamposa i delovalo je da će osvojiti ceo plen. Ipak, džoker Almerije bio je Marko Milovanović. Bivši napadač Partizana je trzajem glavom u petom minutu nadoknade izjednačio i postavio konačnih 2:2 u andalužanskom derbiju.

Opširnije OVDE

LACIO - UDINEZE (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:2 (0:0)

Imao je Lacio i mnogo bolje sezone od aktuelne, bio i učesnik Lige šampiona, pobeđivao sve velikane na Olimpiku. Ali definitivno ima nešto u tome što ne može da pronađe šifru za Udineze... U danu kada se pričalo o velikim planovima Mauricija Sarija i ambiciji da sledeće godine sa Nebeskoplavima bude među pet najboljim timova u Italiji, iskusni stručnjak je dobio po glavi od Udinezea.

Posle ne baš preterano zanimljivog prvog poluvremena, usledila su četiri minuta ludila u Rimu i velika pobeda Udinezea – 2:1 Nisu gosti prebrinuli sve brige u borbi za opstanak, ali sada sa mnogo više samopouzdanja gledaju ka narednim izazovima.

Opširnije OVDE

EMEN - OSS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:1 (0:1)

Još jedno veliko iznenađenje. Gosti su poveli u 22. minuti i ispostavilo se da je to bilo sasvim dovoljno za tri boda. Da stvar bude gora, u svim pokušajim da domaći sastav dođe do pobede, ostali su sa igračem manje i tada je postalo kristalno jasno da na ovoj utakmici ništa neće uraditi.

ŽIL VISENTE - ŠAVES (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:0

Šteta. Igrao se jak fudbal. Napadale su obe ekipe, ali na kraju rezultat koji se nije očekivao. Bez golova.



tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara