"Rivaldo"
"Rivaldo"

Rivaldo izabrao drim tim: Petorica Brazilaca i Zidan, Mesi pre Ronalda

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.06.15. | 16:13

"Nijedan od nas nije želeo da ga ovaj drugi obruka, a znali smo obojica da smo sposobni da tako nešto učinimo sa loptom“, rekao je Brazilac za Zidana

RivaldoI Rivaldo se pridružio fudbalskim velikanima u odabiru drim tima sa kojima je delio svlačionicu i osvajao trofeje. Rivaldo je izabrao petoricu zemljaka, više ceni Lionela Mesija od Kristijana Ronalda, a zanimljivo da je pohvalio Zinedina Zidana. Prva sezona Francuza u Realu bila je poslednja Brazilca u Barseloni, tako da nisu imali mnogo prilike da vojevaju jedan protiv drugog, ali se to desilo jednom i to u finalu SP 1998. godine. Tada su uz dva gola Zidana slavili Trikolori.
„Postojalo je obostrano veliko poštovanje. Kada je on imao loptu pratio sam ga u stopu i obratno. Nijedan od nas nije želeo da ga ovaj drugi obruka, a znali smo obojica da smo sposobni da tako nešto učinimo sa loptom“, rekao je Rivaldo.

Rivaldo je na gol stavio Didu, ispred njega Pujola i Maldinija, po bokovima Kafua i Roberta Karlosa, u veznom redu Figa, Ćavija, Zidana i Ronaldinja, a u napadu je stavio Mesi i Ronaldo.
„Pre pet godina rekao sam da će Mesi pet ili šest puta biti proglašen za najboljeg igrača na svetu i biće tako. Već sada može da stane rame uz rame sa Peleom i Maradonom“, poručio je Rivaldo.  

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Zinedin ZidanRonaldoRivaldomeđunarodni fudbalLionel MesiKristijano RonaldoJužna AmerikaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara