""
""

Rivaldo zna nešto što drugi ne znaju: Zidan je novi trener Reala!

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.11.15. | 22:06

Da li slavni Brazilac zna nešto što drugi ne znaju ili su samo u pitanju njegove pretpostavke, želje ili očekivanja, pokazaće naredni dani, a možda i sati

 

Izabrane vesti

Pre večerašnjeg El Klasika između Reala i Barselone na Santijago Bernabeuu otvoreno se pričalo o tome da bi eventualni poraz Madriđana mogao da znači i definitivan otkaz za trenera Kraljevskog kluba Rafu Beniteza.

Nekadašnji as Barselone Rivaldo uneo je pravu pometnju na društvenim mrežama, pošto je na svom Instagram profilu čestitao pobedu igračima svog nekadašnjeg tima, ali u istoj poruci napisao i poželeo svu sreću „novom“ treneru Reala Zinedinu Zidanu.
"Čestitam igračima Barselone, bili su neverovatni. Izgledalo je kao kada se na treningu igra "dva na nula". Real Madrid već ima novog trenera Zidana. Vreme je damu se prži prilika kao Gvardioli i Enrikeu u Barseloini", poručio je Rivaldo.

Da li slavni Brazilac zna nešto što drugi ne znaju ili su samo u pitanju njegove pretpostavke, želje ili očekivanja, pokazaće naredni dani, a možda i sati.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zinedin ZidanŠpanijaRivaldoReal MadridPrimeraEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara