""
""

Roma nudi 18.000.000 evra za Pjanićevu zamenu

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.06.16. | 12:35

Konkurenti su Totenhem, Lester i Milan

Miralem Pjanić ide u Juventus, Radža Najnoglan je je bliži odlasku u Čelsi nego ostanku, Roma gubi srce i pluća u svog tima. Navijači su besni, a predsednik Džejms Palota traži krivce u svim osim u sebi. Talas nezadovoljstva može samo da se smiri konkretnim potezima, odnosno dovođenjem pojačanja.

Izabrane vesti

Roma je u završnim pregovorima sa Van der Vilom, na korak od potpisa je i Mario Rui iz Empolija, ali to nisu pojačanja koja se traže. Kapitalci koji bi nadomestili odlaske dvojice ponajboljih igrača Vučice. Potrebna su atraktivnija imena i igrači koji odmah mogu da donesu kvalitet.

Odlazak Pjanića je najveći udarac i zato je prioritet dovođenje njegove zamene. Italijanski mediji pišu da se prvi kandidat već zna. Roma je naciljala Franka Vaskeza iz Palerma. Popularni Mudo sigurno napušta Siciliju ovog leta, a deluje kao više nego pristojna zamena za bosanskog Malog princa.

Roma je spremna da za dovođenje Italo-Argentinca izdvoji 18.000.000 evra. Što je skoro dve trećine od novca zarađenog prodajom Pjanića. Međutim, pitanje je da li će i to biti dovoljno. Posle dve sjajne sezone na Siciliji, Vaskezu je skočila cena Mauricio Zamparini je poznat kao mnogo težak pregovarač koji ne daje popuste i sniženja. Pogotovo što Vaskeza hoće i Totenhem koji je platežno moćniji od Rome. I što je sjajni plejmejker jedini igrač na kojem Zampa ovog leta može da zaradi veliki novac i popuni kasu.

Zamparini za svog najboljeg igrača traži 25.000.000 evra i nada se da će Totenhem ponuditi tu sumu. međutim, Sparsi se ne javljaju sa konkretnom ponudom, a Romi gori pod nogama da smiri nezadovoljstvo navijača dovođenjem nekog velikog pojačanja poput Vaskeza. Milan i Lester se takođe pominju kao zainteresovani klubovi, ali je Roma jedina spremila konkretnu ponudu.
„Veoma sam zahvalan zampariniju što me je doveo u Palermo i Seriju A, ali sada je vreme da napravim korak napred u karijeri. Trenutno ne zma ništa o mom budućem klubu i sve sam prepustio Zampariniju. Kada on bude rekao da je Palermo postigao dgovor sa nekim klubom, ja sedam u avion i odlazim na potpis ugovora“, rekao je Vaskez

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaPalermoMiralem Pjanićletnji prelazni rok 2016ItalijaFranko VaskezEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara